Loxam giver Bobcat det blå stempel og køber tre håndfulde

30-03-2017

Udlejningsfirmaet snuppede lige et par test-maskiner inden den store ordre

Teknisk chef Frank Larsen hos udlejningsvirksomheden Loxam forlader sig ikke på fornemmelser eller tilfældigheder, når han sender en bestilling afsted på 15 nye minigravere. Så køber han lige et par stykker på forhånd for at tjekke, at det nu også er den rigtige vare.

Det var det, da Loxam hentede to Bobcat E10 til test hos Svenningsens, som er dansk Bobcat-importør. Derfor kunne Frank Larsen roligt bestille yderligere tre håndfulde af den kompakte graver.

”Bobcat-minigraverne adskiller sig fra andre mærker ved joystick-styringen og dermed også en bedre ergonomi. Det er vigtigt, når maskinføreren skal tilbringe en hel arbejdsdag på maskinen, og vore kunder efterspørger da også mere og mere joystick i minigraverne”, konstaterer Loxams tekniske chef.

”Vi købte et par stykker for et år siden netop for at teste, om det var maskiner, vi kunne bruge flere af. Vi vidste, at vi godt kunne bruge joystick-styringen, men minigraverne skulle jo også leve op til kundernes krav på alle andre felter. De bestod testen”, fastslår Frank Larsen.

 

Ind ad en dør

Bobcat E10 har en egenvægt på næsten 1200 kg, men placerer sig faktisk i klassen for 1000 kg-maskiner. De kompakte mål gør udslaget.

”Den er en af de eneste i klassen, der kan køre ind ad en dør. Bredden på blot 71 centimeter gør den særdeles manøvredygtig at komme rundt med og gør maskinen ideel til arbejde på steder, hvor andre minigravere i samme vægtklasse ikke har en chance, fortæller salgschef Dennis Faurby hos Svenningsens.

”Mange andre 1200 kg-maskiner er 83 eller 85 cm brede. Samtidig kan båndene på E10 skydes hele 390 mm ud til 1100 mm. Det øger naturligvis stabiliteten ganske betragteligt”, siger Dennis Faurby.

De beskedne ydre mål gør den lille minigraver til en vigtig aktør i mange nedbrydningsopgaver. Maskinen er som standard monteret med demolition-kit.

De 15 nye Bobcat E10 hos Loxam ligner i øvrigt ikke standard-udgaven. De har været igennem malerkabinen med specialfarver på fabrikken, således at Svenningsens har kunnet levere de nye maskiner i rød/grå Loxam-farver.

Billedtekst:

Teknisk chef hos Loxam Frank Larsen (til venstre) og salgskonsulent Lars Pedersen hos Svenningsens giver hånd på 15 nye Bobcat E10 i originale Loxam-farver

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk