Artikel fra juni 2021
Læs hele avisen

Loxam sætter tryk på med køb af JM Trykluft

05-07-2021

Øger til 37 afdelinger med 330 medarbejdere og 23.000 maskiner

Der skal fuldt tryk på, hvis man vil bevæge sig helt op i hierarkiet af maskin- og materieludlejere i Danmark. Loxam har sat JM Trykluft på. Den store udlejer har købt den mindre og dermed overtaget ni afdelinger rundt om i Jylland. Dermed når Loxam op på 37 afdelinger rundt om i landet og 330 medarbejdere på lønningslisten. Dermed udråber Loxam sig selv til Danmarks største materieludlejningsselskab med flere end 23.000 maskiner.

JM Trykluft har haft sin store styrke med 70 medarbejdere i det jyske, hvor virksomheden har haft hovedafdeling i Aarhus.

”Loxam og JM Trykluft er et perfekt match. Vi deler de samme værdier, som betyder stort fokus på kundeservice og medarbejdertilfredshed. Jeg har stor respekt for de gode resultater som JM Trykluft har opnået.” siger administrerende direktør Carsten Hoeck hos Loxam.

 

Samme værdier

Christian Kannegaard Samuelsen og Frederik Studier har stået for ledelsen af JM Trykluft, og de er også meget tilfredse med opkøbet.

”Vi er meget begejstrede og stolte over, at JM Trykluft nu bliver en del af både Danmarks og Europas nummer ét indenfor materieludlejning. Loxam er et ekstraordinært selskab, der deler mange af de samme værdier og med en stærk ledelse og finansiel styrke,” siger Christian Kannegaard Samuelsen og Frederik Studier.

Da Loxam opkøbte konkurrencen Ramirent, blev selskabet det største i Europa inden for materieludlejning og nummer tre globalt. Opkøbet af JM Trykluft fortsætter dermed konsolideringen i det danske marked for udlejning af materiel.

” Vi investerer kraftigt i nye maskiner og materiel, så vi er godt rustet til at møde den kommende efterspørgsel, som vi forventer fra byggebranchen de kommende år. Som Europas markant største udlejer, og en af verdens absolut største, er det vores pligt at være den foretrukne partner, som støtter og udvikler kundernes forretning,” siger Carsten Hoeck. 

 

Billedtekst:

Toppen af poppen hos det nu sammenbragte udlejningsteam Loxam og JM Trykluft. Fra venstre er det Gerard Deprez, som er præsident for Loxam Group, Christian Samuelsen fra JM Trykluft, Loxam Danmarks administrerende direktør Carsten Hoeck, samt Peter Madsen og Frederik Studier fra JM Trykluft.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk