Artikel fra september 2020
Læs hele avisen

Maskinhandlerne gør klar til ny E&H i 2021

05-10-2020


De første udstillere er på listen til entreprenørmesse i Herning i juni

Der er præcis ni måneder til. Og forberedelserne er i fuld gang til, at entreprenørbranchen kan nedkomme med en velskabt messe på MCH Outdoor Arena i Herning den 10. til 12. juni næste år. Corona-nervøsiteten er lagt til side, og planlægningsarbejdet er i fuld gang.


”De første udstillere er på listen, og der er ingen tvivl om, at hele branchen glæder sig til igen at benytte E&H som fagligt mødested. Det er her, man mærker rigets tilstand og får mulighed for at føle, hvordan det går i branchen. Hvad kunderne efterspørger, og hvor vi bevæger os hen”, siger formanden for brancheforeningen Maskinleverandørernes entreprenørsektion, Klaus Meldgaard.


”Da messen kun holdes hvert tredje år, er det i alles interesse, både kunder og leverandører, at vi som branche står sammen om at skabe en messe, hvor vi alle får en maksimal oplevelse. Jeg tror, at jeg taler på vegne af hele branchen, når jeg siger, at de fleste entreprenører har det med E&H som køer har det med at komme på græs. Vi glæder os til at komme ud og boltre os, møde kunder og samarbejdspartnere, få støv i h året og mærke duften af diesel i næseborene”, siger Klaus Meldgaard.

 

Fjerde gang i Herning

E&H med det fulde havn Entreprenør & Håndværk er Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenørbranchen. Når messen skydes i gang torsdag den 10. juni næste år, er det fjerde gang, Maskinleverandørerne inviterer til entreprenørmesse på det store udendørsareal ved Messecenter Herning.   

Det bliver i øvrigt også MCH Messecenter Herning, der kommer til at lægge plads til de efterfølgende to udgaver af E&H. Det er der både givet håndslag og sat signatur på i en aftale mellem Maskinleverandørerne og messecentret. Også entreprenørmesserne i 2024 og 2027 kommer til at foregå i Herning.

Efter at det første par messer led under både afsindigt raseri hos vejrguderne og kiks i optællingen af besøgende, kunne Maskinleverandørerne i 2018 glæde sig over et registreret besøgstal på godt 5700. Antallet af udstillere var 128, og det betegnede brancheforeningen som ”meget tilfredsstillende”.  

 

 

Billedtekster:

 

1.

E&H 2018 blev en succes med både mange udstillere og masser af besøgende fagfolk. Nu er forberedelserne i fuld gang til E&H om præcis ni måneder.

 

2.

Det er et altid et tilløbsstykke, når knusere, neddelere og sorterere sætter i gang på det store hjørne af E&H, der er forbeholdt de store og voldsomme.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk