Maskinleverandørernes Nyhedspris uddeles på E&H-messen

06-06-2024
Del artikel påE&H - Entreprenør & Håndværk danner rammen om uddelingen af Maskinleverandørernes Nyhedspris, når den arbejdende messe løber af stablen 13.-15. juni 2024 på messeområdet ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning.
 
 

Spændende nyheder på stribe er indstillet til Maskinleverandørernes Nyhedspris, der akkurat som i 2021 uddeles på E&H-messen. Og blandt de indstillede maskiner er der stor variation, om end flere fællestræk går igen.

- Der er tilmeldt 14 maskiner, som alle er meget forskellige, men som i vid udstrækning har fokus på enkelhed, miljø og betjening. Eldrift, herunder driftstid og ladetider, er et hovedemne, og sammen med forbedringen af maskinernes evne til at udføre jobbet er det noget, vi lægger vægt på, når vi vurderer maskinerne. Det samme gælder miljøet - både omkring føreren og i forhold til omgivelserne, forklarer Flemming Holmgren, der er tidligere salgschef i Volvo Entreprenørmaskiner og medlem af Nyhedsprisudvalget.

Han finder det meget meningsfuldt, at Maskinleverandørernes Nyhedspris uddeles på E&H-messen, fordi den i hans optik er med til at sikre, at både publikum og maskinforhandlerne fokuserer på, hvad der rører sig.

 

Glad for at kunne bidrage med den nyeste teknologi
Virksomheden Special Maskiner deltager i konkurrencen og har indstillet to maskiner - den elektrisk drevne, tohjulede universaltraktor Rapid URI og den hydrauliske knuser med faste tænder til gravemaskiner FAE BL0/EX.

- Vi er rigtig glade for at kunne bidrage til konkurrencen med den nyeste teknologi. Prisen er qua sin placering på E&H-messen med til at sikre, at mange får muligheden for at danne sig et grundigt overblik over, hvad der aktuelt findes af nye maskiner, konstaterer Lennart Ahlefeldt-Laurvig, ejer af Special Maskiner.

 

Vigtigt med synliggørelse
Bag konkurrencen står brancheforeningen Maskinleverandørerne, der finder prisen såvel vigtig som værdifuld.

- Hele branchen og i særdeleshed medlemsvirksomhederne går meget op i prisen - den er et vigtigt element i synliggørelsen af nyhederne i branchen og de vigtigste teknologiske og maskintekniske nyheder og udviklinger, fastslår Klaus Nissen, branchedirektør, Maskinleverandørerne.

Foruden æren modtager vinderen et diplom, ligesom der med prisen følger et intensivt fokus på både det vindende produkt og virksomheden bag.

 

E&H - Entreprenør & Håndværk finder sted på det store udendørs messeområde ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning 13.-15. juni 2024. Læs mere påehmesse.dk.


Foto:

Her ses Nyhedsprisudvalget, der udgøres af Flemming Holmgren (til venstre), Dennis Vester (i midten) og Michael Langballe (til højre). Foto: Maskinleverandørerne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk