Meldgaard gearer op med neddelere

02-03-2018
Har overtaget den danske forhandling af Terex Ecotec

Meldgaard Handel A/S med hovedkvarter i Aabenraa tager nu det hele med, når det gælder knusning, sortering og neddeling. Det sidste element er kommet med på paletten over store maskiner i skikkelse af irske Terex Ecotec neddelere og tromlesorterere. Meldgaard har overtaget forhandlingen af det solide grej fra firmaet Kubik Service ApS i Tim ved Ringkøbing – i øvrigt i god ro og orden og gensidig forståelse.

”Vi har aftalt med Kubik Service, at den danske forhandling af Terex Ecotec fortsætter hos Meldgaard Handel A/S, Vi er både ydmyge overfor den nye udfordring og også meget tilfredse med, at overdragelsen af agenturet er sket i fuld overensstemmelse mellem Kubik Service og Terex Ecotec”, siger afdelingschef Klaus Meldgaard hos Meldgaard Handel A/S.

Terex Ecotec er en del af Terex-gruppen, som i en årrække har specialiseret sig i langsomtgående mobile neddelere på bælter fra 25 til knapt 40 tons, hurtiggående neddelere på aksler i spændet fra 20 til 25 tons, samt milevendere på 10 tons. Tillige har fabrikken et meget stort udvalg i mobile tromlesorterere på bælter eller aksler fra fem meter tromler på 15 tons og op til godt 9 meter mobile tromler lige i underkanten af 40 tons.

 

Kender Terex

”Vi har ofte fået henvendelser fra vores kunder, om vi ikke kunne levere neddelere og tromlesorterere. Hidtil har vi kunnet opfylde behovet, hvis der var tale om brugte maskiner. Igennem årene har vi leveret mange brugte og totalrenoverede neddelere og tromlesortere. Nu kan vi endelig tilbyde også fabriksnye kvalitetsprodukter fra Terex Ecotec, som vil gøre os synlige i industrien for affald, biomasse og miljø”, siger Klaus Meldgaard.

”Vi kender jo Terex-navnet ganske udmærket i forvejen, da vi har agenturet for Terex Finlay, som primært henvender sig til nedbrydere, entreprenører og grusgravsindustrien. Meldgaard Handel har været leverandør og rådgiver til råstof-, nedbrydnings- og genvindingsindustrien i godt 30 år. Med Terex Ecotec i huset er vi nu full-line leverandør på det danske marked”, konstaterer afdelingsleder Klaus Meldgaard.

Meldgaard-navnet er ikke ukendt i forbindelse med miljø- og affaldsindustrien. Via renovationsbiler er Meldgaard Miljø A/S særdeles synlig rundt om i landet.

Terex Ecotec opstod i øvrigt efter opkøb af blandt andet danske Tim Envipro samt Neuson fra Østrig.

Foruden Terex Finlay, har Meldgaard Handel A/S også agentur for Portafill, som ligeledes kommer fra Nordirland, østrigske Rockster og Backers fra Tyskland.

Billedtekster:

1.

Afdelingschef Klaus Meldgaard – glæder sig over det nye agentur, som gør Meldgaard Handel til dansk forhandler af Terex Ecotec.

2.

Terex-koncernen i Dungannon i Nordirland skal fremover også sende neddelere og tromlesorterere til Meldgaard Handel i Aabenraa.

3.

Nordirske tromlesortere er nu skrevet ind i produktsortimentet hos Meldgaard Handel.

4.

Terex Ecotexs TCS 820 er en 28 tons langsomtgående neddeler. Den og hele den irske fabriks øvrige program er nu også på menuen hos Meldgaard.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk