Artikel fra november 2021
Læs hele avisen

Motorstøj under broen

08-11-2021

Udstillerne må lave live-demonstrationer på Maskiner under Broen 2022

Der kommer til at brumme sagte og ind imellem måske lidt mere, når brancheforeningen Maskinleverandørernes sektion Vej, Park & Anlæg inviterer under Lillebæltsbroen den 24. og 25. august 2022. Maskiner under Broen har nemlig besluttet at tillade udstillerne at dreje tændingsnøglerne i maskinerne og lave live-demonstrationer på de forskellige messestande.

”Det betyder, at de besøgende fagfolk ikke kun må nøjes med at se på og røre ved de nyeste maskiner. Der bliver mulighed for at sidde i kabinen og selv afprøve maskinernes forskellige funktioner. Mange gæster véd allerede, når de kommer til messen, hvilken maskine, de er interesseret i. Men markedet er stort, og det er en klar fordel, at man kan kvalificere sit køb ved at få en fornemmelse for, hvordan maskinen er som arbejdsredskab”, siger Birger Pedersen. Han er formand for Maskiner under Broens messeudvalg og tillige direktør for Timan A/S.

 

Udstillernes forslag

Det bliver helt op til de enkelte udstillere, om de vil afsætte en del af deres standareal til demo-formål. Men forslaget til at dreje tændingsnøglerne og starte motorerne er faktisk kommet fra udstillere, så Birger Pedersen forudser, at en stor del af udstillerne vil tage ekstra brændstof med til tankene.

Både nye og tidligere udstillere har i øvrigt været på tæerne for at være blandt de første til at sikre sig stande på Maskiner under Broen 2022. Messen bliver den eneste større maskinmesse for have- og park-segmentet i Danmark i 2022, og der er allerede solgt flere end 30 stande og 13.000 kvadratmeter udstillingsareal. Begge dele er mere end til de to foregående udstillinger på samme tidspunkt.

Greenkeepernes forening, Danish Greenkeeper Association, er I øvrigt med igen under broen. Det bliver med organisationens traditionsrige DGA Demo-dage, og det betyder, at hele golfsektoren også har en god grund til at køre til Middelfart.


Billedtekst:

Der kommer igen Maskiner under Broen i 2022, og det bliver i orden at starte motorerne på udstillernes demo-arealer.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk