Munck Forsyningsledninger forsyner sig med nye JCB’er

09-01-2019


Seks rendegravere skræddersyet til de enkelte maskinførere og firmaets første skinnemaskine leveret samtidig

Der er en grænse for alting. Også for udstyr til rendegravere. Munck Forsyningsledninger A/S med base i Odense nåede grænsen, da virksomheden fik leveret seks nye JCB-rendegravere fra den danske JCB-importør, Nicolaisen & Larsen A/S. Maskinerne er simpelthen skræddersyet til hver enkelt maskinfører i en grad, så distriktschef Peter Post hos Nicolaisen & Larsen aldrig har set tilsvarende tidligere.

”JCB kan simpelthen ikke levere bedre udstyrede maskiner. Munck Forsyningsledninger har kørt med JCB-rendegravere i mange år, men hidtil har der altid været tale om standardmaskiner. Det afviger de nye i den grad fra, at prisen for hver enkelt maskine er øget med omkring 50 procent i forhold til standard”, fortæller Peter Post.

”En af maskinførerne har rygproblemer. Det har Munck Forsyningsledninger taget hensyn til med et specialsæde. Andre maskinførere har haft specielle ønsker til deres nye maskine, som de har fået opfyldt. Det betød så også, at maskinførerne måtte på et lille kursus i deres nye maskiner, selv om de ikke har kørt andet end JCB-rendegravere i årevis. De nye maskiner er simpelthen udstyret med så mange nye ting, at selv gamle hunde kunne lære nye kunster”, siger Peter Post.

 

Nemme i byer

På den generelle ekstra-udstyrsliste havde Munck Forsyningsledninger mærket af for Engcon tiltrotator, Lausø dobbeltcommand, Webasto-oliefyr, ekstra olieudtag til hammer eller kost, LED-arbejdslys og en række andre features.

De seks nye maskiner er alle af modellen JCB 3X, og det er de mange års gode erfaringer med netop JCB-rendegraverne, der har fået Odense-selskabet til at give genvalg. Ofte arbejdes der med forsyningsledninger i bymiljøer, og her har JCB’erne vist sig særdeles nemme at komme rundt med. Driftssikkerhed og lave afskrivninger har også talt med, da der igen gik bud til Nicolaisen & Larsen.

Lige som alle andre JCB-maskiner, har de nye rendegravere installeret LiveLink, som er JCBs serviceenhed til overvågning af en række ting på maskiner fra den engelske producent. Det omfatter alt fra maskinens position, dieselforbrug og timetal til serviceopdateringer og andet. Det giver Munck Forsyningsledninger mulighed for at følge maskinerne fra servicekontoret og hente daglige data og dermed også sikre optimal økonomi.

 

Også på skinner

Foruden de seks rendegravere, fik Munck Forsyningsledninger i samme hug også leveret selskabets første skinnemaskine. Nemlig en 14,5 tons hjulgraver udbygget med skinnehjul til brug ved arbejdet med letbanen i Odense.

Foruden maskinerne, kom aftalen med Nicolaisen & Larsen også til at omfatte tre-årige serviceaftaler, der rummer al service af maskinerne i forhold til servicemanualerne. Det betyder, at der udføres service for hver 500 driftstime af Nicolaisen & Larsens servicemontører rundt om i landet, hvor maskinerne befinder sig.Billedtekster:

1.

Et par af de nye, veludstyrede rendegravere klar med Munck-logoet på fronten.

2.

Klar til afgang. En maskin-leverance fra Nicolaisen & Larsen til Munck Forsyningsledninger.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk