Navneforandring på plads hos Nilfisk

06-02-2017

Egholm er historie - maskinerne fra Lemvig hedder fremover Nilfisk Outdoor

Danmarks største redskabsbærer-succes har afsluttet en navneforandring, der begyndte i 2011. Det betyder, at maskinerne fra Lemvig ikke længere hedder Egholm, men Nilfisk Outdoor.

Giganten Nilfisk købte i 2011 virksomheden af brødrene Jens Christian og Kaj Egholm. Produktprogrammet forblev uændret redskabsbærere, og adressen blev lige så uændret Transportvej 27 i Lemvig. Uden planer om at pille ved nogen af delene. Derimod lå det fra starten i luften, at virksomheden og maskinerne ikke til evig tid skulle kendes under Egholm-navnet.

 

Selvstændig division

Nu er transformationen gennemført via en periode, hvor Egholm blev til Nilfisk/Egholm. Koncernen har dannet Nilfisk Outdoor som en selvstændig division i Lemvig, som producerer og markedsfører de kendte, grønne multimaskiner.

Grundprogrammet består af de tre maskintyper Nilfisk City Ranger 2150, 2250 og 3500, som hver kan udstyres med et omfattende program af forskellige redskaber. Nilfisk Outdoor satser på af levere maskiner til løsninger på fem hovedopgaver udendørs. Nemlig fejning/sugning, gadevask, grøn vedligeholdelse, ukrudtsbekæmpelse samt vedligeholdelse.

Læs mere på
www.nilfisk.com

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk