Artikel fra september 2021
Læs hele avisen

Nesbo skal lave redskaber til Stemas

07-09-2021


Nyt samarbejde om redskabsserier til Weidemann- og Wacker Neuson-maskiner

To markante tyske maskinmærker kommer fremover til at køre med egne redskabsserier ”Made in Denmark”. Mere præcist ved Mariager Fjord, hvor GMR-selskabet Nesbo står for produktionen af ”Made by Nesbo” til læssemaskiner fra såvel Weidemann som Wacker Neuson.

Den danske importør af de to mærker, Stemas A/S, har indgået et nyt samarbejde med Nesbo om at levere tilbehør og udstyr til både Weidemann- og Wacker Neuson-maskiner i dansk topkvalitet og designet netop til de to maskinmærker.

”Hverken Weidemann eller Wacker Neuson kommer ikke til at gå ned på udstyr. På Have & Landskab i Slagelse kunne vi konstatere, at kunderne tager rigtig godt imod det nye samarbejde, som vi kunne lufte for første gang netop på den grønne messe”, siger Stemas-salgschef Allan Højholt Pihl.

 

Elektrisk interesse

Han var i øvrigt særdeles tilfreds, da han kunne gøre status over tre dage med Have & Landskab-messe. Der var solgt maskiner og udstyr direkte på Stemas-standen, og der havde været ganske massiv interesse for især helt nye elektriske Wacker Neuson-maskiner. Tillige havde adskillige gæster givet ”thumbs up” for den nye konstellation Stemas-Nesbo.

Det nye samarbejde med GMR sikrer Stemas egne Nesbo-serier i hele sortimentet af tilbehør i eget navn og egne farver. Der er tale om brugertilpassede produkter, der passer direkte til Weidemann og Wacker Neuson. Stemas satser på at have komplette sæt af alt både i den vestdanske afdeling i Hadsten og øst for Storebælt i selskabets nye afdeling i Roskilde.

Allerede på Have & Landskab blev der sat navne på adskillige brugere af det nye Stemas-brand ”Made by Nesbo”.

 

Zero emission

Det samme var tilfældet med specielt Wacker Neusons nye serie af elektrisk komprimeringsudstyr. Stemas har lavet en helt særlig maskinkategori med betegnelsen ”Zero emission”, som hele tiden vokser i produkttyper, men allerede rummer både stravvibratorer, stampere, pladevibratorer samt dumpere på både hjul og bælter.

”Interessen for det rene el-materiel øges konstant, og vi havde besøg fra blandt andre mange kommuner, hvor det er helt klart, at der satser på en grøn profil. Der blev spurgt på el-maskiner i rigtig mange tilfælde, og vi kunne tydeligt fornemme styrken i, at Wacker Neuson allerede har et omfattende program i komprimering, hvor forskellige maskiner kan anvende samme batterier”, siger salgschef Allan Højholt Pihl.

Have & Landskab 2021 blev også messen, hvor Stemas kunne lancere Weidemann-minilæssere i fabrikkens nye gule serie med særligt blik for entreprenører og anlægsgartnere. Det er kendetegnende, at entreprenør-seriens maskiner har lavt læssetårn og i øvrigt er tilpasset entreprenør-opgaverne på en række andre områder. Det gælder blandt andet andre aksler end de hidtil kendte modeller, anden konfiguration af hydraulikken samt entreprenørudrustning, blandt andet i form af lys.

 

Billedtekster:

1.

”Made by Nesbo” får fremover farver efter maskinmærkerne Weidemann og Wacker Neuson. På Have & Landskab kunne GMR-direktør Niels Kirkegaard (til venstre) vise den sidste ukrudtsbørste i Nesbo-kulør til salgskonsulent Jens Andersen fra Stemas.

2.

Der var hverken udstødningsdunst eller larm på Stemas-standen, når gæster prøvede det elektriske ”Zero emission”-komprimeringsgrej fra Wacker Neuson.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk