Artikel fra april 2020
Læs hele avisen

Nibe-firma får Gehl-forhandling

29-04-2020

UJH Maskinservice med i Stenderups forhandlernetværk

Maskinhandler Ulrik Hansen kan benytte 2020 til blandt andet at fejre 10 års jubilæum med sin virksomhed, UJH Maskinservice. Han blev selvstændig med firmaet i Nibe i 2010. Men der er også en anden grund til at kippe med flaget i Nibe. UJH Maskinservice er netop kommet med i Stenderup A/S’ forhandlernetværk af de amerikansk producerede Gehl-læssemaskiner.


”Gehl er vores første officielle forhandling af selvkørende maskiner, og vi glæder os til at brede kendskabet ud i Himmerland- og Vesthimmerland-området”, siger Ulrik Hansen, som er administrerende direktør og indehaver af UJH Maskinservice.

Firmaet har tre servicebiler og en stor berøringsflade i Midt- og Nordjylland. Servicering og reparation af entreprenør- og landbrugsmaskiner er fundamentet i virksomheden, hvor opgaverne fordeler sig med omkring 70 procent på entreprenørmaskinerne og 30 procent på landbrugsmateriel.

 

Stenderup hædret for salg

Netop styrkelsen af forhandlernetværket har i øvrigt udmøntet sig i fornem hæder til Stenderup A/S. Firmaet blev for andet år i træk hædret for flest solgte minilæssere, da Manitou Group kaldte til sit årlige forhandlermøde.


”Vi er utroligt glade for at modtage prisen igen i år. I 2019 øgede vi vores fokus på salg ved at ansætte flere mænd i marken samt styrke vores forhandlernetværk. Nu håber vi at kunne fortsætte en opadgående kurve også i 2020”, siger Stenderups administrerende direktør, Troels Stausholm Jensen.

 

Billedtekst:

 

Stenderups salgschef Henrik Lund (til højre) byder Ulrik Hansen velkommen som forhandler af Gehl-læssemaskiner.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk