Artikel fra maj 2020
Læs hele avisen

Nicolaisen & Larsen koncentrerer sig helt om entreprenørbranchen

06-06-2020


Brøns Maskinforretning har overtaget importen af landbrugsmaskiner

Efter 45 år som dansk importør af JCB-maskiner til bygge- og anlægssektoren og til landbruget, koncentrerer Nicolaisen & Larsen A/S fremover salgsindsatsen om entreprenørbranchen. Sønderjyske Brøns Maskinforretning ApS skal fremover stå for importen af den britiske kæmpes landbrugsmaskiner.


”Vi fortsætter som med import og forhandling af maskiner til bygge- og anlægssektoren samt til industrien. Samlet er disse forretningsområder de største for firmaet, og fremadrettet vil vi naturligvis koncentrere salgsindsatsen her og udbygge vores markedsandel”, fortæller Nicolaisen & Larsens administrerende direktør, Susanne Nicolaisen.


I efterhånden en årrække har JCB valgt at opdele de to forretningsområder hos forhandlernettet over hele verden. En af undtagelserne har været Danmark, hvor både landbruget og entreprenørbranchen har handlet JCB-maskiner samme sted, nemlig hos importøren i Ulfborg. Nu deles de to segmenter imidlertid også op i Danmark.

 

JCB-strategi

Beslutningen er taget ud fra et rent forretningsmæssigt synspunkt, da det er JCBs strategi, at koncernen ønsker en JCB Agri-importør, der kan sælge maskinerne til landbruget via underforhandlere.


Det får ingen betydning for Nicolaisen & Larsens muligheder for at servicere alle firmaets nuværende landbrugskunder, oplyser Susanne Nicolaisen.


”De kan trygt ringe til os, som de altid har gjort. Vi har jo 45 års erfaring med at servicere alle typer og modeller af JCB-maskiner i Danmark, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med. Vi har et team af veluddannede og dygtige mekanikere og montører, der har årelang erfaring med at servicere vores kunsder over hele landet. Tillige har vi en intern stab af produktspecialister og tekniske problemløsere til at bakke op om de mere komplicerede sager”, siger den administrerende direktør.

 

Billedtekster:

 

1.

Nicolaisen & Larsen koncentrerer fremover indsatsen om JCB til entreprenørbranchen og industrien.

 

2.

Susanne Nicolaisen – satser på at udbygge markedsandelen til bygge- og anlægssektoren.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk