Nordjysk entreprenør tog første nye Bomag-tromler

18-03-2019

Løwener afleverde tre tromler i ny serie til Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning i Hjørring

Ikke alene er tromlerne nye. De er også de første af den nye Bomag BW 124 DH-5 serie, der er leveret i Danmark. Modtageren er Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning I/S i Hjørring, som med tre af de helt nye både skabte fornyelse og forøgelse i en i forvejen ganske omfangsrig tromle-beholdning.

”Bomag er ingenlunde et nye mærke for Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning. Firmaet har 12 tromler af forgængeren for den nye -5 serie, og de tre tromler til Hjørring er leveret med Bomag Economizer komprimeringsmåler”, fortæller salgskonsulent Henning Stampe hos den danske Bomag-importør, V. Løwener A/S.

 

Måler komprimeringen

”Komprimeringsmåleren er et simpelt og prisbilligt instrument, som hele tiden viser tromleføreren komprimeringen. Derved kan der spares overkørsler, tid og dieselolie. Og dermed også både penge og miljøbelastning”, forklarer Henning Stampe.

De tre nye Bomag BW 124 DH-5 er udstyret med firecylindrede Kubota-motorer i emissionsniveau Stage 5. Tromlernes Bomag Ecomode-system styrer selv motorens omdrejninger og sikrer det optimale antal omdrejninger i forhold til ydelsen.

 Tromlerne har dobbeltpumpesystem, som sikrer maksimal trækkraft og sugeevne. Bomag-konstruktørerne har nydesignet førerplatformen med et nemt overskueligt og logisk indrettet instrumentpanel, og med en motorhjelm til at åbne helt op er der nem adgang til service på maskinerne. Lige som alle andre Bomag-tromler er også maskinerne i den nye -5 serie uden smørenipler.

”Tromlerne har en arbejdsbredde på 1,20 meter og vejer hver 3300 kg”, fortæller salgskonsulent Henning Stampe.


Billedtekst:

Entreprenør og indehaver af Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning, Jan-Iver Christiansen (til venstre) tager imod de tre nye Bomag-tromler, som salgskonsulent Henning Stampe fra Løwener har leveret. De første af den nye -5 serie, der er leveret i Danmark.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk