Artikel fra april 2021
Læs hele avisen

Nu snakker Rototilt med endnu flere om positionerne

05-05-2021

Svenskernes positioneringsløsning kompatibel med flere gravesystemer

Rototilt har sørget for mulighed for et tættere samarbejde mellem fabrikkens RPS-positioneringsløsning og yderligere en række gravesystemer. Tiltrotatorer med RPS er nu kompatible med DigAssist, DigPilot, iDig, Makin 3D, UniControl og XL Pro. I forvejen var Rototilt på bølgelængde med Leica, Trimble, Topcon, MOBA/Novatron og L5.

Positioneringsløsningen RPS kobles til maskinens gravesystem og giver føreren fuld kontrol over redskabets nøjagtige position. Denne funktion effektiviserer som for eksempel skråningsarbejde, gravning på trange steder og flytning af store jordmængder.

”Det giver vores kunder flere muligheder for at vælge en ønsket grænseflade, og samtidig bevares køreegenskaber af høj kvalitet”, forklarer salgskonsulent Jakob Møller Pedersen hos Skovteknik, som er dansk importør og repræsentant for Rototilt.

”Vi har set, hvilke fordele, som RPS kan give, både med hensyn til øget effektivitet og reduceret brændstofforbrug. Rototilt var først på markedet med denne type positioneringsløsning, og fabrikken har arbejdet intensivt for, at flere systemer og førere får de samme fordele”, siger Jakob Møller Pedersen.

 

Billedtekst:

Rototilt havde i forvejen god kontakt til fem gravesystemer. Nu er yderligere seks systemer føjet til den svenske tiltrotator-producents positioneringsløsning.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk