Ny Bobcat klar under broen – siden følger yderligere fire

21-08-2018Ny R-serie på fem minigravere fra to til fire tons

En ny serie kompakte minigravere fra to til fire tons er godt på vej til at blive lempet ud over trampen fra Bobcat. I alt fem nye maskiner, som salgschef Kim Damgaard hos den danske Bobcat-importør, Svenningsens, forventer vil rulle ind på det danske marked løbende hen over efteråret.

”Den nye Bobcat E27z kommer heldigvis tids nok til, at vi kan præsentere den som en helt varm nyhed på Maskiner under Broen den 22. og 23. augusts. Så må vi vente lidt på de øvrige fire maskiner i serien, men jeg regner helt sikkert med, at der vil være fuldt program inden nytår”, siger Kim Damgaard.

”Jeg har selv haft lejlighed til at se de nye minigravere, og selv om jeg ikke kender dem indgående endnu, så glæder jeg mig over en ny kabine, en maskine der er rund bagtil, har smarte farver og i øvrigt nye, gode features på en række områder”, siger Bobcat-salgschefen hos Svenningsens.

 

Også ny teleskoplæsser

Den nye R-serie fik britisk premiere for nylig på den store entreprenørudstilling Hillhead 2018 i et kæmpestort stenbrud ved Buxton sydøst for Manchester. Her benyttede Bobcat i øvrigt også lejligheden til en første præsentation af kompakt-teleskoplæsseren TL30.70 med løftekapacitet på tre tons og en løftehøjde tæt på syv meter.

Foruden minigraveren E27z, der løber i forvejen til Danmark for at komme med under broen, kommer der også en anden ny Bobcat E27, men uden tilføjelsen ”z”. Der er tale om en konventionel model med ”normal” bagende. Også den største af det nye femkløver, E35z, er en zeroturn-maskine. Tillige består kvintetten af en E26 og en E34.

Billedtekster:

1.

Nye 2700 kg Bobcat i skikkelse af E27z på vej til Middelfart og danmarkspremiere på Maskiner under Broen.

2.

Zeroturn-maskinen E27z holder sig fint inden for bælterne.

3.

Tre af de fem nye Bobcat-minigravere, der er på vej. Fra venstre E26, E27z og E27.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk