Artikel fra oktober 2022
Læs hele avisen

Ny Ferrari med flere kræfter

21-10-2022

Italienerne breder sig med væsentligt mere plads i kabinen på Ferrari Mizar

Voksne mænd er ensbetydende med brede skuldre og masser af kræfter. Den italienske maskinproducent Ferrari har både skruet, konstrueret og designet for at kombinere power og komfort i den nyudviklede traktor Ferrari Mizar, og det passer den danske importør, direktør Ole Hosbond hos Sønderup Maskinhandel, fint.

”Vi har virkelig glædet os til den nye Ferrari Mizar. Designerne har virkelig lagt sig i selen for at lave en super brugervenlig traktor. Der er masser af ting at fremhæve, og ikke mindst kabinen med god plads til ind- og udstigning, 360 graders belysning og klimaanlæg”, siger Ole Hosbond.

Den nye Mizar er en helt nyudviklet traktor model fra Ferrari og er arvtager efter Ferrari Cromo K 60.

Foruden den betragteligt større kabine, har den nye i Ferrari-familien også større motorkraft. Den er nu oppe på 63 hk med en miljøvenlig Stage V Kohler-dieselmotor. Derudover har traktoren der længere akselafstand, som giver både bedre komfort, når man sidder på traktoren samt mere plads til ind- og udstigning.  Ferrari Mizar er med vendbar førerplatform lige som sin forgænger, og dermed kan den køre med alle former for redskaber, såvel front- som baghængte. 

Italienerne laver den nye i to modeller. Enten knækstyret AR eller Dual-steer, med både knækstyret og hjulstyret på samme tid.

”Dual-steer gør naturligvis traktoren helt utrolig manøvredygtig”, forklarer Ole Hosbond hos Sønderup Maskinhandel.

 

Billedtekst:

 

Salgskonsulent Dennis Risgaard (til venstre) og direktør Ole Hosbond ved den nye Ferrari Mizar med god plads i kabinen til voksne mænd.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk