Ny Himoinsa-serie taler til dansk filosofi

16-05-2019


De spanske generatorer rammer noget rigtig dansk med et støjfrit og rent miljø

Spansk og dansk er nærliggende, når det handler om generatorer og visionen om at skabe et rent og støjfrit miljø. Det kunne Kim Møller, salgschef for Stemas’ generator-afdeling, forvisse sig om på Bauma i München, hvor spanske Himoinsa præsenterede sin nye Rental-serie.

”Det taler direkte til den danske filosofi om et støjfrit og rent miljø. Derfor er den nye Rental-serie særdeles kærkommen, og jeg ser helt klar fine muligheder på det danske marked”, fastslog Kim Møller.

På Bauma opslog han fast kvarter netop hos Himoinsa, som benyttede entreprenørmessen til at præsentere den nye HRFW 200 som ambassadør for hele den nye Rental-serie.

 

Nyt design

”200-modellen ligger cirka midt i Himoinsas nye rental-felt, hvor alle maskiner har reduceret støjniveau og er særdeles CO2-venlige på motordelen. Der er nye Stage 5-motorer i alle seriens generatorer, som i øvrigt er helt nytænkt og ombygget i forhold til forgængerne”, konstaterede Kim Møller.

”Foruden endnu mindre støj og røg, har maskinerne fået nyt design, hvor styrepanelet og el-udtag er flyttet hen i bagenden. Det er en klar fordel, fordi det giver fuldt overblik over alle funktioner”, vurderede den danske salgschef.

 ”I praksis betyder det, at hele Rental-serien faktisk er en helt ny modelserie, som er gennemtænkt som limousine-modeller. For Stemas som dansk importør og forhandler betyder det, at vi nu har et rigtig godt supplement til Himoinsas nye Silent Plus-generatorer. Som navnet mere end antyder, er der også her tale om en generatorserie, hvor der er lagt vægt på absolut lavt støjniveau”, siger salgschef Kim Møller.

 

Billedtekster:

1.

De spanske generatorer har naturligvis fundet sig til rette på Stage 5-niveau med den nye Rental-serie af generatorer, som Kim Møller kunne præsentere sammen med fabrikkens folk på Bauma.

2.

Salgschef Kim Møller med fuldt overblik over alle funktioner på den nye Himoinsa HRFW 200. Den spanske producent har flyttet såvel styring som el-udtag hen i generatorens bagende.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk