Ny Steelwrist-mand på plads

23-11-2020

Jacob Flinthagen tager springet fra gaffeltrucks til gravemaskiner

Den svenske tiltrotator-producent Steelwrist har ansat Jacob Flinthagen som Key Account Manager for det danske marked.

Jacob Flinthagen har godt styr på hydraulik og tekniske produkter. Han kommer fra en lignende stilling, hvor gaffeltrucks har været i fokus.


”Nu gælder det Steelwrists produkter, og jeg glæder mig til at være med til at bygge markedet yderligere op for Steelwrist. Jeg er ikke sælger, men konsulent, som ser udfordringen i at finde de optimale løsninger for kunderne”, siger Jacob Flinthagen.

Den nye Steelwrist-mand bor syd for København, men kommer til at  operere i hele Danmark. Også fysisk.

 

Rundt i hele landet

”Det vil ikke undre mig, om jeg kommer til at opholde mig mere i Jylland, end på Sjælland. Men det vil helt afhænge af, hvor kunderne har hjemme og deres behov for sparring omkring Steelwrists produkter. Vi befinder os i en tid, hvor messer og udstillinger aflyses som følge af corona. Det gør det endnu mere aktuelt, at jeg kommer rundt i hele landet og får hilst personligt på kunderne. Ingen kunder skal føle sig overset, uanset hvor i landet, de bor”, siger Jacob Flinthagen.


I første omgang bliver det leverandørerne af gravemaskiner, der får besøg af den nye Steelwrist-mand. Derefter satser han på at hilse på de større entreprenørfirmaer, der råder over en flåde af gravemaskiner.


Den svenske producent har i øvrigt hilst den nye, danske Key Account Manager velkommen med manér. Samtidig med at Jacob Flintager har gjort sin entré hos Steelwrist, har virksomheden lanceret et nyt app-baseret styresystem, Quantum. Det er med til at komplettere Steelwrist-programmet, som dermed byder ind med forskellige løsninger til gravemaskiner fra de mindste minigravere på 1 ton til maskiner i 40 tons klassen.

 


Billedtekst:

 

Jacob Flinthagen – klar til at tørne ud for Steelwrist som ny Key Account Manager i Danmark.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk