Ny graver "med det hele" til Jægerspris-entreprenør

27-02-2018


Højde-justérbare joysticks og god plads i maskinen med til at få Jens Andersen til at give genvalg til Case

Det er ofte detaljerne, der bliver afgørende, når der skal vælges ny gravemaskine. Således også for entreprenør Jens Andersen i Jægerspris, som netop har givet genvalg til Case. Han lagde vejen omkring maskinfirmaet Bay Christensen A/S i Rønnede og skiftede sin mindre Case-gravemaskine ud med en fabriksny, bæltedrevet 22 tons Case CX2100-graver. Sådan ”med det hele”.

Jægerspris-entreprenøren er ikke mindst imponeret over kabinen på sin nye Case.

”Der er masser af plads, og en smart detalje er, at man kan justere de to joysticks, så de sidder i præcist den højde, der er mest komfortabel for føreren”, fortæller Jens Andersen, som selv kører med gravemaskinen.

”Sædet er luftaffjedret og har mange indstillingsmuligheder. Blandt andet kan både ryglænetog sædepuden indstilles. Og så har maskinen en let overskuelig instrumenteng, hvor det er nemt at finde diverse oplysninger frem i menuen”, siger han.

 

Hydraulisk skovlfæste

Jens Andersen har fået sin nye Case gravemaskine leveret med smøreanlæg, planérskovl og hydraulisk skovlfæste, som gør det både nemmere, hurtigere og mere sikkert at på- og afmontere skovle.

I det daglige gælder det hovedsagelig jord-, beton- og kloakopgaver i forbindelse med parcelhusbyggeri overalt på Sjælland for entreprenørfirmaet Jens Andersen ApS i Jægerspris. Jens Andersen driver sit firma med to fastansatte medarbejdere.

Den nye Case CX2100 er hurtig i bevægelserne, både med gravearmen, og når den drejer rundt. Samtidig er den blød og smidig i bevægelserne. Det er praktisk i forbindelse med præcisionsopgaver.

”Motoren er på 165 hk, så der er rigeligt med trækkraft at gøre godt med. Det er en Tier4 Final-motor, så den lever op til de seneste miljøkrav. Det er vigtigt, når vi for eksempel arbejder med den i en miljøzone i København”, siger Jens Andersen.


Billedtekster:

1.

Entreprenør Jens Andersen på plads i kabinen på den nye Case CX2100.

2.

Jens Andersen har registreret, at den nye gravemaskine har et lavere brændstofforbrug end andre gravemaskiner, han tidligere har haft. Rart når der skal flyttes masser af jord til parcelhusbyggeri.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk