Artikel fra juni 2021
Læs hele avisen

Ny import af italiensk komprimering

05-07-2021

Brdr. Holst Sørensen i samarbejd med Batmatic om pladevibratorer, jordlopper, betonskærere og fliseklippere

Der skal både komprimeres og skæres på italiensk fremover hos maskinfirmaet Brdr. Holst Sørensen i Obbekær ved Ribe. Sydvestjyderne har indgået samarbejde med den italienske producent Batmatic om import af pladevibratorer, jordlopper, betonskærere og fliseklippere.

”Vi har i en længere periode haft forespørgsler på disse produkter fra kunder og forhandlere på både det danske og svenske marked. Vores kendskab til Batmatic og firmaets produkter igennem længere tid har medvirket til valget af vores nye leverandører. Batmatic opfylder vores krav til både kvalitet og kundeservice. Fabrikken har fuldt fokus på at udvikle og producere jordlopper og pladevibratorer efter kundernes ønske”, fortæller produktansvarlig Willy Jønsson hos Brdr. Holst Sørensen.

Batmatic har eksisteret siden 1971. Produktionen foregår på faciliteterne lidt uden for Parma i det nordlige Italien. Fabrikken sidder på store dele af det italienske marked for pladevibratorer og jordlopper. Over 50 procent af produktionen går til eksport, hovedsageligt til det europæiske marked.

Brdr. Holst Sørensens importaftale gælder også for Sverige.

 

Billedtekst:

Brdr. Holst Sørensen er klar til at komprimere med italienske maskiner. Batmatic producerer både pladevibratorer, jordlopper, betonskærere og fliseklippere.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk