Artikel fra november 2021
Læs hele avisen

Ny topmodel fra CAST

08-11-2021


Sønderup Maskinhandel nåede at få ny 2400 kg minilæsser med på E&H

Selv om man er mini, kan man godt være størst. Sådan har CAST MAXO det. Med 2400 kg egenvægt topper den rækken af minilæssere hos den italienske producent Cast Group, som for fem måneder siden skiftede til Sønderup Maskinhandel som dansk importør.

CAST MAXO 57 Dual Speed nåede lige at rulle ind ad porten i Sønderup i det nordjyske, før salgskonsulent Tommy Kærgaard sendte den mod syd til Herning, hvor det nye overhoved i rækken af minilæssere nåede med på E&H 2021.

”Den er den hidtil største CAST-loader, men stadig trailer-bar. Løftekapaciteten er 2,1 tons, og så har maskinen en løftehøjde på 3,3 meter. Der er ingen tvivl om, at den kommer til at køre lige så meget som redskabsbærer som minilæsser rigtig mange steder. Der er 80 liter olie til rådighed til hydraulikredskaberne, og CAST har et redskabsprogram på omkring 150 styk”, fortæller Tommy Kærgaard.

 

Stål – ikke plastic

CAST-topmodellen kører miljørigtigt med en Stage V Kohler-motor, som med 57 heste i folden sikrer en kørehastighed på op til 30 km/t.

”Mange har set MAXO 57 Dual Speed på E&H, og generelt bemærker fagfolkene, at der er masser af stål i maskinen. Her er ikke noget med plasticskærme. Som tilvalg kan man i øvrigt få både lukket kabine og aircondition”, forklarer Tommy Kærgaard.


Billedtekster

1.

Salgskonsulent Tommy Kærgaard har udsigt til en løftehøjde på 3,3 meter. CAST MAXO 57 Dual Speed løfter op til 2,1 tons.

2.

Sønderup Maskinhandel gav dansk premiere til CAST MAXO 57 Dual Speed, og Tommy Kærgaard tog en slapper på den nye italiener.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk