Ny udstillerrekord på Rørcenterdagene

26-04-2017Rørcentret på Teknologisk Institut melder udsolgt til årets udstilling

Der er udsigt til en stensikker ny rekord, når Rørcentret på Teknologisk Institut i Taastrup byder til 2017-udgaven af Rørcenterdagene den 14. og 15. juni. 109 udstillere har sikret sig plads på arealet ved Gregersensvej, og dermed er der udsolgt.

Det mere end antyder ”pil op” for messebegivenheder, der sigter mod kloakbranchen. Rørcenterdagene afvikles på ulige år, mens Kloakmessen i Fredericia tager over, når årstallet kan divideres med 2. Både i Taastrup og Fredericia med voksende antal udstillere og besøgende.

De 109 er en halv snes flere end ved Rørcenterdagene for to år siden. De kommer til at brede sig over 150 stande med ”alt godt til kloakken.

 

Største begivenhed

Det er 15. gang, Teknologisk Institut afvikler den nu traditionsrige messe. Første gang var i 1985. De første år blev udstillingen holdt hvert tredje år. Fra 1995 røg Rørcenterdagene i kalenderen hvert andet år som en fast tradition for den danske vand- og afløbsbranche.

”Rørcenterdagene er vores største begivenhed, og vi er sikre på, at et bliver to meget spændende dage, som vi ser frem til. Vi møder vores kunder på en lidt uformel måde og får styrket vores netværk til forhandlere, producenter og andre kunder”, siger centerchef Ulrik Hindsberger fra Teknologisk Instituts Rørcenter

Billedtekster:

1.

Centerchef Ulrik Hindsberger kan melde om ny udstillerrekord på årets Rørcenterdage.

2.

Faglig snak næsten ved landsbyens gadekær. Producenterne byder sig til med alskens produkter til kloakbranchen på Rørcenterdagene.

3.

Regnvandskassetter finder også god anvendelse, når det ikke regner. De er gode at slappe af på, når solen skinner over Rørcenterdagene.

Læs mere på
www.teknologisk.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk