Nye koster fejer bedst

15-10-2021

Jels Entreprenør Service udvidede Dala-sortimentet på E&H-messen med efterfølgende travlhed

Nye koste fejer som bekendt bedst. Og når der er tale om et nyt mærke på markedet for koste til montering på minilæssere og gravemaskiner, er der nye koste, der fejer rigtig godt. Det kunne direktør Steen Aalling Hansen hos Jels Entreprenør Service konstatere på E&H, hvor det sønderjyske maskinfirma præsenterede en nyhed i det allerede omfangsrige sortiment fra svenske Dala.

Svenskerne er klar med koste i tre forskellige størrelser. Nemlig 1,5, 1,8 og 2,4 meter.

”Kostene er opbygget på en kraftig ramme med 11 rækker børster. Og systemet er yderst servicevenligt. Når børsterne trænger til udskiftning, er det en operation, der klares på 10 minutter. To bolte skal løsnes,  hvorefter de 11 rækker trækkes ud  og skiftes med nye. Derefter er man klar til at feje videre med nye koste”, fortæller Steen Aalling Hansen.

Han og hans folk på standen i Herning havde flittigt gang i både ordrebogen og den til at notere aftaler i.

”Vi solgte rigtig godt direkte på E&H med masser af run på alle tre messedage. Det har så også givet travlhed i firmaet efterfølgende med at få maskiner og materiel ud til kunder, som købte på messen”, siger Jels-direktøren.

 

Billedtekst:

Steen Aalling Hansen præsenterede nyheden i Dala-sortimentet på E&H. Koste i tre størrelser til montering på gravemaskiner, minilæssere og trucks.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk