Artikel fra maj 2023
Læs hele avisen

Nye lifte i Thy sørger for at nivellere sig selv

16-05-2023Ingen skæverter når Thy Maskinudlejning ruller ud med nye finske trailerlifte

Thy Maskinudlejning i Hurup har skiftet sin flåde af finske Dino-lifte ud med tre nye – Dino-lifte. Trailerlifte fra netop den finske producent Dino har udgjort en vigtig og efterspurgt del af Thy Maskinudlejnings maskinpark siden 2017. Derfor var der ingen slinger i valsen, da to brugte lifte trængte til opdatering, og firmaet samtidig kunne bruge lidt forøgelse.

Hverken slinger eller skæver. De tre nye lifte er nemlig udstyret med autonovellering, så de selv indstiller sig sikkert på underlaget.

”Autonivellering er absolut ikke standard for trailerlifte. Det er der ikke så mange producenter, der tilbyder, men det jo særdeles smart. Støttebenene skal ned, og så handler det bare om at trykke på en enkelt knap, hvorefter liften selv finder den korrekte nivellering. Samtidig fragtes trailerlifte hurtigt og effektive rundt til nye opgaver. Det er naturligvis en klar fordel for en håndværker i et område, hvor der godt kan være en del transport mellem arbejdsopgaverne”, forklarer Jørgen Martinsen, som har leveret liftene til Thy-udlejeren.

Jørgen Martinsen er grundlægger og indehaver af Jøma Lift Teknik A/S i Kolding, som har den danske forhandling af de finske lifte.

 

Kunder vil højt

Det er Martin Hvass, der som ejer af Thy Maskinudlejning har givet sin maskinpark et tredobbelt lift. Dels med to nye Dino’er til afløsning af to brugte, og dels med en 26 meter tilføjelse til sortimentet i skikkelse af Dino 260XTD.

”Jeg har kunder, som arbejder med service og reparation af kornsiloer og anlæg. De har efterspurgt trailerlifte med en arbejdshøjde over gennemsnittet, og som kan fragtes rundt, uden at skulle have en lastbil i gang. Her kommer den nye 260’er virkelig til sin ret”, vurderer Martin Hvass.

De to lifte, der er skiftet til nye modeller, er dels Dino 135TB II trailerlifte med arbejdshøjde på op til 13 meter, og Dino 180XTB II, som rækker op i 18 meters højde. Alle tre lifte har forbedret kurvekapacitet på 215 kilo.

Forhandleren af de finske Dino-lifte, Jøma Lift Teknik A/S, har været på banen med salg og service af løftemateriel siden 1999.

 

1.

Thy Maskinudlejning udskiftede to ældre Dino-lifte med tre nye modeller fra Jøma Lift Teknik. Her modtager Martin Hvass fra Thy Maskin Udlejning de tre lifte af Mogens Mogensen fra Jøma Lift Teknik.

2.

260XTD II trailerliften har en imponerende arbejdshøjde på 26 meter.

3.

Dinos nye trailerlifte har en forbedret kurvelast på op til 215 kilo.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk