Artikel fra november 2021
Læs hele avisen

Nyt top-hurtigskift fra Steelwrist

08-11-2021Den svenske producent satser på nedbrydningsbranchen med helstøbte skift og meget høj brudstyrke

Det kræver sit at være hurtigskift på en gravemaskine på nedbrydningsarbejde. Brudstyrken skal være ekstremt høj, og det har svenske Steelwrist succes med at levere. Steelwrist-skiftene er helstøbte og altså uden svejsninger eller andet med risiko for brud. Nu er fabrikken i Rosersberg ved Stockholm klar med et nyt top-hurtigskift, som bejler til ikke mindst nedbrydningssegmenter.

”Vi har nu et fuldt sortiment af hurtigskift med hydraulikoliekoblinger til maskiner fra 12 til 70 tons. Det nye SQ90 er seriens nye overhoved og rækker til maskiner fra 40 til 70 tons. På E&H 2021 mærkede vi stor interesse, og mange af vores gæster var opmærksomme på netop de helstøbte og den høje brudstyrke. Vi har i forvejen godt fat i segmentet for maskiner, der skal kunne klare lidt af hvert. Men vi vil naturligvis gerne være endnu stærkere på stærke skift til de store maskiner”, fortæller Key Account Manager Jacob Flinthagen hos Steelwrist Danmark.

 

Til folk uden maskine

Når det kommer til tiltrotatorerne, er det ikke for meget sagt, at Steelwrist har fået øje på en helt ny kundegruppe: Dem der slet ikke har en gravemaskine, men som alligevel gerne vil have en tiltrotator.

”Vi er på vej med en helt ny tiltrotator til gravemaskiner fra 0 til 2 tons. Og dermed kan vi godt sige, at vi tager segmentet helt uden maskiner med”, siger Jacob Flinthagen med et grin.

Reelt er det dog de ganske mange minigravere lidt under og lidt over et tons, der får glæde af den nye lille i Steelwrist-familien.

I forvejen omfatter produktoversigten tiltrotatorer fra 2 til 33 tons. Men der pusles altså i Rosersberg med at lukke helt af i bunden, så der også kan tiltes og roteres Steelwrist hos de allermindste.

 

Blandt de mest veldrevne

Virksomheden har i øvrigt netop fået dokumentation for, at den har rigtig godt styr på tingene. Steelwrist er netop blevet kåret som et af Sveriges mest veldrevne firmaer. Det har kastet kvalitetsprisen ”Best Managed Companies” af sit til anerkendelse af den overordnede succes for private svenske virksomheder. Der tages udgangspunkt i selskabets strategiske retning, evne til at udføre, virksomhedskultur og økonomiske resultater.

Bag prisen står Deloitte i samarbejde med Nasdaq, og de var tredje år, en uafhængig jury udvalgte prismodtagerne. På verdensscenen blev ”Best Managed Companies” skabt i 1993 og er siden blevet introduceret i flere end 20 lande.

 

Billedtekster:

1.

Jacob Flinthagen melder, at Steelwrist er klar med et helt nyt top-hurtigskift til maskiner fra 40 til 70 tons.

2.

Steelwrist producerer tiltrotatorer til gravemaskiner fra 2 til 33 tons. Den næste nyhed, som Jacob Flinthagen kommer til at præsentere, bliver en absolut mini for maskiner op til 2 tons.

3.

Steelwrist havde besøg af masser af interesserede fagfolk, da den danske gren viste frem på E&H i Herning.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk