Perfekt makkerpar skal optimere græsklipningen

03-06-2017Opdatering af Kärcher MIC 34C med proportionalt joystick hiver dansk rotorklipper op i en ny klasse

Matchmaking handler om andet og mere end karriere eller den rigtige partner at gå hånd i hånd gennem livet med. Det handler om noget så vigtigt som optimal græsklipning. I det spil mener salgschef Flemming Christensen hos Kärcher at have fundet det perfekte match.

”Den ny-opdaterede redskabsbærer Kärcher MIC 34C har som en af de helt afgørende nyheder fået proportionalt joystick, som sikrer, at dens makker, rotorklipperen GMR R3H 1500 for alvor kommer til sin ret. Den klippede også glimrende med den tidligere version af maskinen. Men totalkontrollen over hydraulikbetjeningen via det proportionale joystick gør parret helt perfekt. Klipperen sænkes i flydestilling let og enkelt blot ved et tryk på en knap ”, forklarer Flemming Christensen.

”Kärcher laver redskabsbærere, og så lader vi andre om at lave redskaberne. Men vi stiller store krav til vore redskabsproducenter. GMR udviklede rotorklipperen R3H 1500 specielt til Kärcher ud fra vores ønske om en klipper, som dels sikrer det bedste klipperesultat, dels er slidstærk og uden megen vedligeholdelse, og hvor alt er hydraulisk”, fortæller salgschefen.

 

Hydraulisk tilt-up

Det hydrauliske gælder også klippebordets tilt-up funktion.

”En ren klipper betyder mere for klipperesultatet, end mange er opmærksomme på. Derfor skal det være så nemt og ukompliceret som overhovedet muligt for maskinføreren at tippe klippebordet op for rengøring. Det er et helt afgørende element for at sikre den bedste klipning”, fastslår Flemming Christensen.

”Klipperen er bygget specielt til at køre sammen med Kärcher MIC 34C. Redskabsbæreren er opdateret på en række forskellige områder, men muligheden for at dosere arbejdshydraulikken helt præcist er ubetinget den væsentligste. Maskinføreren kan hæve og sænke klippehøjden meget nemt og med stor præcision. Når arbejdet er nemt, bliver klipperesultatet bedre. Og vi har konstateret, at det nye makkerpar præsterer et rigtig flot klipperesultat”, siger Flemming Christensen.

 

Separate kniv-motorer

GMR har imødekommet ønsket om mere slidstyrke og nemmere vedligeholdelse af klipperen med en oliemotor til hver af de tre knive. Dermed er R3H 1500 uden remme, der slides og skal skiftes. De 1500 i modelbetegnelsen dækker over en klippebredde på 1500 mm – eller 150 cm. Klippehøjden er op til otte centimeter.

Blandt de andre nye features på den opdaterede redskabsbærer er led-arbejdslygter i taget, betjeningspanelet er revideret og gjort mere enkelt, og tillige har Kärchers teknikere foretaget en række andre forbedringer. Blandt dem et forbedret klimaanlæg, hvor der er fokuseret både på luftstrømmene omkring førerens fødder og ben, og på kraftigere defrosting og antidug.

Billedtekster:

1.

Det er så yndigt at følges ad – og at klippe sammen. Kärcher MIC 34C danner et perfekt match med GMR-klipperen R3H 1500 efter opdatering med blandt andet proportionalt joystick.

2.

Renlighed er en god ting. Ikke mindst, når man ønsker det optimale klipperesultat. Hydraulikken klarer det med at tippe klippebordet og dermed sikre nem adgang til rengøring

3.

Proportionalt joystick og dermed total kontrol over doseringen af arbejdshydraulikken. Ergonomisk godt at hvile hånden på.

Læs mere på
www.kaercher.com

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk