Pon tager kunderne med i det teknologiske maskinrum

27-06-2017Maskinejerne skal aktivt udnytte de mange muligheder optimalt

Ny teknologi kan en hel masse – og så meget mere. Derfor gælder det om at udnytte mulighederne optimalt. Også de muligheder, som måske ikke umiddelbart er åbenlyse.


Det mener Pon Equipment, som har været forhandler af Caterpillar siden 1967.

”Vi er en serviceorganisation fyldt med specialister, der sætter en ære i at finde løsninger, der gør det muligt for kunderne at drive en rentabel forretning. Smart teknologi er et af de væsentlige elementer. Hvis kunderne udnytter de smarte teknologier, reduceres omkostningerne væsentligt, og indtjeningen kan øges markant”, siger Michael B. Jørgensen, som er salgs- og marketingdirektør hos Pon Equipment.


Hen over sommeren tager Pon derfor kunderne med en tur ned i det teknologiske maskinrum rundt om på landets dyrskuer. Roskilde Dyrskue blev som Danmarks største af sin art en fin afskydningsrampe for turene ind i teknologiens verden.

 

De rigtige løsninger

”Det kan være rigtig svært at gennemskue alle de muligheder, der er for at bruge de teknologiske løsninger på maskinerne. Der er mange af dem, og det gælder om at vælge de rigtige. På dyrskuerne har vi demo-maskiner med, som er udstyret med Trimble 3D-grej. De små bokse, som vi monterer på maskinerne, fortæller alt muligt om brændstofforbrug, timeforbrug, servicebehov og meget mere. Via Caterpillars Visionlink-system indsamler vi maskindata, som bevirker, at vi kan dokumentere et af markedets laveste brændstof- og AdBlue-forbrug”, fortæller Michael B. Jørgensen.


Nu handler det så om at formidle den umiddelbart komplicerede teknologi på en forståelig måde.

”Vi vil have kunderne til aktivt at bruge Cat-teknologiens muligheder. Der er jo mange faktorer, der kan påvirke produktivitet og effektivitet, som blandt andet tomgangstid, køreteknik, valg af udstyr, konfiguration af maskinen og ikke mindst, hvilken teknologi, man benytter sig af”, siger salgs- og marketingdirektør Michael B. Jørgensen.

 

Billedtekster:

 

1.

Salgs- og marketingdirektør Michael B. Jørgensen og hans kolleger hos Pon Equipment åbner den teknologiske værktøjskasse med de mange muligheder for kunderne på årets dyrskuer.

 

2.

Pon Equipmenet har udstyret en gravemaskine i den mindre kategori med masser af teknologiske muligheder. Den lille graver er helt ideel som demo-maskiner, når Michael B. Jørgensen og de andre Pon-folk drager landet rundt på dyrskue-tur.

 

3.

Morgendagen er teknologisk, og nogle af morgendagens folk tog en aktiv rolle på Roskilde Dyrskue. Pon Equipment havde et par af entreprenørmaskinmekaniker-lærlingene med. Her flankerer Mads Christensen (til venstre) og Tobias Lipold praktikcenterleder Asger Andersen fra Erhvervsskolerne Aars. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk