Artikel fra august 2018
Læs hele avisen

Pon trak tæppet af ny Cat 323

22-08-2018


Ny udgave er vokset fra oprindelig 21 til nu 25,5 tons

Alting skal være større. Også Caterpillars 323-gravemaskine, som Pon Equipment på E&H kunne præsentere i en ny og tungere udgave end tidligere. Oprindelig vejede Cat 323 sølle 21 tons. Nu er kampvægten 25,5 tons. Årsagen er efterspørgsel på større, kraftigere og hurtigere maskiner, og i årene der er gået, siden vægten på 21 tons, er 323’eren også blevet solidt foret med ny teknologi.

Den nye Cat 323 har indbygget vejesystem og er udstyret med 2D eller 3D maskinstyring fra fabrikken. Kabinen rummer også touchskærm til både de generelle funktioner og en skærm specielt til maskinstyringen.

Pon Equipment benyttede også E&H til præsentation af den nye kundeportal MY.CAT.COM, hvor Cat-folket på én gang og med ét log-in kan skabe sig overblik over alle maskiner i flåden. 

Mange faktorer kan påvirke produktivitet og effektivitet. Det kan være tomgangstid, køreteknik, valg af udstyr, konfiguration af maskinen og ikke mindst, hvilken teknologi, man benytter sig af. Derfor var det vigtigt for os at demonstrere teknologierne i de udstillede maskiner, både på demo-området og på vores egen stand”, fortæller Pon Equipments salgs- og marketingdirektør, Michael Bahn Jørgensen.

 

Til grønt under broen

Mens den nye Cat 323 fik stjernestatus på Pon-standen i Herning, må den se langt efter Lillebælt, når Pon Equipment rykker til Maskiner under Broen.

”Vi udstiller et udpluk af det udstyr, som gør, at vore maskiner kan anvendes til mange forskellige opgaver og formål. Der bliver lejlighed til at se nærmere på Caterpillars maskiner til den grønne sektor og naturligvis også at få en god maskinsnak med vore sælgere og servicekonsulenter. Vi har tre maskiner med på Maskiner under Broen. Nemlig en 906M-læssemaskine, en 301.7D minigraver og en 279D kompakt læssemaskine”, fortæller produktspecialist Poul Erik Mortensen hos Pon Equipment.

Billedtekster:

1.

Ny Cat 323 hjemme hos Pon inden den fik dansk premiere på E&H.

2.

Der var masser af folk, maskiner og god stemning på Pon-standen i Herning.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk