S. C. Kjærsgaard laver Case-center i Karlslunde

27-02-2018


Det nordjyske maskinfirma rykker ind i eksisterende værksted

Nordjyske S. C. Kjærsgaard med import og forhandling af Case Construction slår nu også pløkkerne i på Sjælland. Fra marts øger maskinfirmaet antallet af adresser med en sjællandsk afdeling i Karlslunde.

”Vi har købt et eksisterende værksted og administrationsbygninger, og tillige opfører vi både udstillings- og lagerhal. Jeg er superglad for, at vi har fundet den helt rigtige lokation med placeringen i Karlslunde”, siger direktør Palle Kjærsgaard.

S. D. Kjærsgaard har haft import af Case Construction siden 2011. Foruden hovedkvarteret i Frejlev ved Aalborg, har firmaet også afdelinger i Kolding, Hornslet ved Aarhus og Vrå i Vendsyssel. Striben øges nu med den nye afdeling i Karlslunde.

”Med vores nye sjællandsk Case Center kan vi tilbyde 24/7/365-afhentning af reservedele eller levering af SCK Express. Vi får naturligvis on-site service, som i dag, og vi får mulighed for at udføre reparationer på vores eget værksted i Karlslunde. Hvis vi mod forventning ikke kan levere en reservedel, så tilbyder vi kunderne en anden maskine, så jobbet kan gøres færdigt”, siger Palle Kjærsgaard.

 

Designpris til Case

Case har i øvrigt netop høstet en fornem design-pris for G-serien af gummihjulslæssere. Det er det amerikanske arkitektur- og designmuseum Chicago Athenaeum, som sammen med Det Europæiske Center for Arkitektur og Design, der har hædret Case Construction med Good Design-prisen for maskinen for blandt andet et nyt design af kabinens vinduer samt høj førerkomfort.


Billedtekster:

1.

Direktør Palle Kjærsgaard har sat Karlslunde på SDK-danmarkskortet. Fra marts er det nordjyske maskinfirma klar med en sjællandsk afdeling.

2.

En gummiged med godt design. Case er blevet hædret med Good Design-prisen for G-serien af gummihjulslæssere.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk