Så er der power til store mængder Duracell-kaniner

15-10-2021


Erenfred Pedersen gik elektrisk på E&H med PowerBank fra Atlas Copco og ny Super Skub med højtip

Den lyserøde kanin, der blev drevet af Duracell-batterier og kunne hoppe længere end alle andre, kan godt slæbe hele familien kanin med, hvis den beslutter at konvertere til forsyning fra Atlas Copco. På E&H 2021 præsenterede maskinfirmaet Erenfred Pedersen A/S det nye, overdimensionerede batteri fra Atlas Copco. Det giver fænomenet PowerBank en helt ny betydning i forhold til den lille, ekstra strømforsyning til mobiltelefonen, man kan have med i baglommen.

”Atlas Copcos batteri-PowerBank ZBP45 løser problemerne for eldrevne entreprenørmaskiner, hvor der ikke er mulighed for offentlig strøm og ikke må svines med dieseludstødning. Den bliver helt sikkert de store entreprenørers strømforsyning til maskiner, ikke mindst i byområder. Vi har allerede solgt de første eksemplarer af PowerBank, og det er primært til udlejningsvirksomheder”, fortæller salgschef Jørgen Olsen hos Erenfred Pedersen A/S.

 

Måske med solceller

Det store, gule batteri siger stort ingenting, og behovet for vedligeholdelse er minimalt. Men det skal naturligvis lades op for at kunne tage strømforsyningen med ud på byggepladserne. Det klares enkelt ved at tilslutte PowerBank almindelig forsyning fra el-nettet. Når der er hældt på lithium-ion batterierne, er PowerBank ZBP45 klar til at levere mere end 12 timers strøm. Jørgen Olsen forudser, at opladning via et solcellemodul også bliver en anvendt mulighed.

Dermed har elektrificeringen af entreprenørbranchen fået yderligere et skub. I Hedensted opereres med Super Skub. Og den elektriske motorbør Super Skub har fået mulighed for at knejse mere med baljen. Super Skub E-700 fås nu også med højtip.

 

Over kanten

”Super Skub er for længst blevet mere end blot en motorbør. Den er et brand. Og nu har producenten, Hedensted Group, så udviklet en model med højtip, som også kan tippe af i container. Det vil være afgørende for mange brugere, som netop har behov for at kunne tippe ind over container-kanten”, forklarer salgschef Jørgen Olsen.

Den elektriske højtip-model, som Erenfred Pedersen A/S havde med på E&H i Herning, var i øvrigt den første af slagsen, som den danske forhandler har fået leveret.

”Generelt var der særdeles stor interesse for alle de elektriske muligheder på E&H, og så sandelig også for den nye Super Skub-model. Nu venter vi bare på at få leveret den første portion, så vi kan begynde at sælge af dem”, siger Jørgen Olsen.

 

Billedtekster:

1.

Salgschef Jørgen Olsen har allerede leveret de første PowerBanks fra Atlas Copco. Det er hovedsagelig udlejningsvirksomheder, der har forsynet sig med gule kæmpe-batterier.

2.

Jørgen Olsen er glad for, at Super Skub nu er klar til at gå i højden og aflevere. Den danske virksomhed HG – Hedensted Gruppen - har bygg
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk