Sagen hævet

21-06-2017

Politiet dropper sag med påstand om bøde og betinget frakendelse

”Tiltalte vil inden for et par dage modtage en påtaleopgivelse og meddelelse om, at der ikke bliver nogen straffesag”.

Sådan skriver anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi til advokat Jacob Forman, som har bedt anklagemyndigheden om at bekræfte, at der ikke bliver nogen sag mod en af hans klienter.

Den pågældende var tiltalt for at have kørt med udstyr monteret på fronten af sin lastbil, og påstanden lød altså på både bødestraf og betinget frakendelse af kørekortet.

”Dermed er den første sag hævet, og det samme bør gælde for andre tilsvarende sager. Rigspolitiet har jo givet branchen en overgangsperiode året ud til at få bragt køretøjerne i overensstemmelse med reglerne. Chauffører og vognmænd, der nu er tiltalt for at have kørt med ulovligt udstyr, må naturligvis også være omfattet af den amnesti, der gives. De skal bare henvende sig, så udstyrer jeg dem med det fornødne dokumentationsmateriale og en skrivelse”, siger Jacob Forman. 

Billedtekst:

Jacob Forman er ikke ”bare” advokat. Han er advokat uden frygt for motorolie på fingrene. Aktiv motorsportsmand. Inden han blev advokat, blev han lige uddannet automekaniker og kørte i nogle år som langturschauffør. Så interessen for lastbilfolket og entreprenørbranchen er ægte.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk