ScanMek både i vest og i øst

21-11-2017Scantruck vil gøre egen udstilling til årlig tradition også på Sjælland

ScanMek er ikke blot en begivenhed, der udspiller sig i Scantruck-hovedkvarteret i Skive hvert år i slutningen af januar. Fremover er der også en ScanMek Øst i Ringsted som fast tradition i oktober.

Det er en kendsgerning efter, at maskinfirmaet kan se tilbage på en sjællandsk premiere, der overgik forventningerne.

”Vi havde omkring 400 gæster og et godt salg af maskiner til den første udgave af ScanMek Øst. Det giver absolut god anledning til allerede at begynde at se frem mod den næste ScanMek Øst i oktober 2018”, lyder det fra Jørn Rauff Larsen, Scantrucks salgschef for det østlige Danmark.

”I Scantrucks hovedafdeling i Skive har ScanMek jo manifesteret og udviklet sig igennem en årrække. Faktisk har ScanMek 10 års jubilæum til januar som en begivenhed, som entreprenører, landmænd og folk fra hele bygge- og anlægsbranchen sætter i kalenderen år efter år. Vi havde selvfølgelig mere end skævet til det succesrige koncept fra Skive, og jeg er sikker på, at vi kan opnå samme succes for ScanMek Øst i Ringsted”, siger Jørn Rauff Larsen.

 

Varme nyheder

Scantruck havde fundet et arsenal af de varmeste maskinnyheder frem til dagen. Hos Komatsu var det ikke mindst hybridgraveren HB365LC og 25 tons-dumperen HM300-5, der påkaldte sig opmærksomhed.

I Manitou-familien var stjernen den helt nye teleskoplæsser MLT741-1140V+. I øvrigt blandt rigtig mange Manitou-maskiner. Både Weycor og Mustang var med på fronten for de mindre læssemaskiner.

”Vi solgte maskiner i alle produktgrupper. Samtidig fik vore sælgere masser af snak med gæster, som ikke var helt klar til at handle lige på dagen, men som helt sikkert vender tilbage for at skrive på en slutseddel efterfølgende”, siger salgschef for Scantruck Øst, Jørn Rauff Larsen.

Billedtekster:

1.

Den nye 40 tons hybrid-gravemaskine Komatsu HB365LC dannede portal ved indgangen til den første ScanMek Øst hos Scantruck i Ringsted.

2.

Lidt godt til ganen hører der til, når der skal snakkes maskiner hen over bordene. Pølsemanden var kørt i stilling inde i udstillingshallen, ligesom hanerne med diverse læskende.

3.

Der blev både kigget og handlet såvel store som mindre maskiner på den første ScanMek Øst.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk