Scantruck går den direkte vej med Topcon

27-02-2018


Den danske Komatsu-forhandler er også blevet forhandler af maskinstyringssystemerne

Det er slut med omveje for Scantruck A/S, når der skal leveres Topcon-maskinstyring til entreprenørmaskinerne. Topcons europæiske hovedkontor har gjort en række af de europæiske forhandlere af Komatsu-maskiner til direkte Topcon-forhandlere med salg af såvel løsninger som service. Blandt dem er den danske Komatsu-forhandler med hovedafdeling i Skive og østdansk afdeling i Ringsted.

”Hidtil har Scantruck solgt Topcon-systemer på lige fod med andre systemer. Det er foregået ved, at vi har købt systemerne hos en forhandler og fået dem monteret i maskinerne. Nu har vi direkte adgang til Topcons produkter og support med den lange række af fordele, det indebærer”, forklarer Jan Larsen. Han er leder af Scantrucks eget team for intelligent maskinstyring og med også Topcon.

 

Komatsu med Topcon-elementer

Japanske Komatsu har sit eget IMC-maskinstyringssystem, som er udviklet til gravemaskiner og dozere. Systemer er baseret på netop Topcon GPS-komponenter. Med forhandlingen af Topcon kan Scantruck nu levere løsninger også til de Komatsu-maskiner, som ikke kan leveres med IMC-systemer direkte fra fabrikken.

Tillige har maskinfirmaet også mulighed for at hjælpe kunder, som har maskiner af andre fabrikater, og som ønsker at få monteret Topcon-maskinstyring.

”Vi har opbygget vores eget ekspert-team til både at rådgive, montere og supportere Topcon-systemerne. Dermed har vi mulighed for at udvikle kompetencerne i vores eget hus og uden behov for at bruge eksterne leverandører. Det er en klar styrke, som også er til stor fordel for vore kunder, der kun skal ringe ét sted hen, hvis de har brug for support eller teknisk service”, siger Jan Larsen.

 

Specielt team

Scantrucks nye team af maskinstyrings-eksperter består af et fast montør-hold på værkstedet, en ny support-ansvarlig til at hjælpe kunderne med telefonsupport og træning, og faste kørende montører til at dække hele landet med service.

Den nye support-medarbejder er i forvejen kendt af mange i branchen, når det handler om maskinstyringssystemer til både gravemaskiner, dozere og tromler. Bo Permin har tidligere været ansat i en årrække hos Sitech Danmark.

Billedtekster:

1.

Touchskærm er standard i Topcon-systemerne. Her er det den nye GX-75 10-tommer skærm.

2.

Bo Permin er rykket ind på Scantrucks hold af maskinstyrings-eksperter som support-medarbejder.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk