Scantruck rakte højt i Roskilde

01-06-2022
Del artikel på


Gang i både flagene og maskinsalget på Danmarks største dyrskue

Scantruck har tradition for virkelig at lade sig se på Danmarks største dyrskue. Således også, da dyrskuepladsen i Roskilde igen blev befolket med mennesker, dyr og maskiner efter to års corona-pause. Og igen var det Scantruck, der rakte højest med en Manitou-teleskoplæsser som flagstang. To Scantruck-flag kunne ses over det mest af det 35 hektar store dyrskueareal, vajende fra 26 meters højde på Manitou MRT2660 Vision + teleskoplæsseren.


Maskinfirmaet var på plads på den kendte placering på en stor hjørnestand med god plads til en række af Scantrucks maskinmærker. Foruden et alsidigt udvalg af forskellige typer røde Manitou-teleskoplæssere, var også både gule Komatsu-entreprenørmaskiner, var der også rødt lift-maskineri fra Platform Basket, orange Weycor og grønt McCloskey-materiel repræsenteret.

 

Mange håndslag

De mange maskiner tiltrak ikke uventet masser af besøgende til Scantruck-standen, hvor der også blev givet håndslag adskillige gange i løbet af de tre dyrskue-dage.


”Selv om vejret mildt sagt ikke artede sig optimalt fredag og lørdag formiddag, havde vi et fantastisk dyrskue. Vi solgte både nye og brugte maskiner. Fra en 14 tons gummihjulslæsser og andre Komatsu-entreprenørmaskiner til både bygge- og landbrugsteleskoplæssere fra Manitou. Og vores sælgere kommer hjem med mange aftaler om efterfølgende at tale nærmere med potentielle maskinkøbere”, fortæller markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.


Danmarks største maskinfirma satser på at score en ny dyrskue-succes, når der kaldes til dyrskue i Odense. Dyrskuepladsen i den sydvestlige del af den fynske hovedstad tager imod den 17., 18., og 19. juni.

 

Billedtekster:

1.

Scantruck stak flagene ind i den blygrå himmel på dyrskuets førstedag. Siden viste vejrguderne sig fra den noget bedre og mere solrige side.

2.

Maskiner i mange størrelser og forskellige farver tiltrækker dyrskuegæster i stort tal. Og så bliver der handlet.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk