Slangeløse tilt fra HKS

17-05-2019


Tyskerne laver direkte oliegennemføring uden slanger

Der vil altid være en risiko for at køre hydraulikslanger til tiltrotatorer i stykker. Med mindre der ingen slanger er at køre i stykker.

Den tyske tilt-producent HKS har grebet fat i den enkle logik. I stedet for at lade olieforsyningen være afhængig af, at slangerne nu er i orden, har tyskerne integreret oliegennemføringen i tiltets motorrum til serien af Xtra Tilt.

”Oliegennemføringen gennem tiltet til lynskiftet fås til hele Xtra Tilt-serien op til 70 tons maskiner. Her i starten er det noget, man som entreprenør skal vælge til som en option. Men fremover bliver løsningen standard på Xtra-serien”, fortæller Steen Aalling Hansen hos Jels Entreprenør Service, som er dansk repræsentant for HKS.

Den tyske producent var åbenlyst på hjemmebane under Bauma, om end koncernens to adresser i Wächtersbach ved Frankfurt og ved Dresden er lidt nordligere end München. Bauma-ugen igennem var der heftig trafik på omkring HKS-standen, hvor en særdeles aktiv Caterpillar 308E2-gravemaskine  stort set konstant gav prøver på, hvad der kan udrettes med HKS-grej i front. Maskinen havde et par hundrede kvadratmeter på standen at boltre sig på, og maskinføreren vekslede mellem HKS TiltRotator, HKS RotoBox og HKS XtraTilt.


Billedtekster:

1.

Steen Aalling Hansen fra Jels Entreprenør Service med den slangeløse fra HKS 

2.

Den danske HKS-importør i skikkelse af Steen Aalling Hansen fra Jels Entreprenør Service fulgte også begivenhederne på demo-arealet.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk