Små armbevægelser kan have stor betydning

26-04-2017


GSV har forsynet sig med nye Magni-teleskoplæssere med drejbar arm

Når udlejningsvirksomheden GSV Materieludlejning køber ind, sker det uden de store armbevægelser. I særlig grad, når det handler om nye Magni-teleskoplæssere. Her er det nemlig tilstrækkeligt med små armbevægelser for at opnå stor effekt.

GSV har netop købt seks nye Magni af modellen TH 6.20. En maskine, der udmærker sig ved, at armen kan drejes fem grader. Selv om et ikke lyder af meget, giver det stor manøvredygtighed for udlejningskunderne, som ikke behøver at ændre maskinens opstilling.

De beskedne fem grader bliver nemlig til noget, når maskinen har et udlæg på 14,5 meter. For enden af bommen giver det en bevægelighed på cirka 2,6 meter.

Det er M. J. Hydraulik i Holbæk, der som dansk importør har leveret de seks røde italienere.

Magni har begribeligvis sikret sig patent på det nye drejesystem. Foruden de små, men betydningsfulde armbevægelser, byder de nye teleskoplæssere også på andre fordele.

 

Hjul eller ben

”Den maksimale kapacitet er den samme, uanset om man er på hjul eller støtteben, hvor konkurrenterne typisk har reduceret kapacitet, når de er på hjul. Det er en stor fordel og betyder, at teleskoplæsseren både kan nedtage og flytte tunge emner”, fortæller Birger Hansen, som er direktør for produktudvikling hos GSV.

Aircondition, trykkabine og luftfiltrering er standard i den nye TH 6.20-model. Det betyder, at kabinen er konstrueret til at arbejde i sundhedsskadeligt miljø som ved forurening, genbrug eller i asbeststøv ved brug af de korrekte filtre. Tillige er kabinen indrettet med særdeles godt udsyn.

De tekniske finurligheder er ikke gået ud over betjeningsvenligheden. I virkeligheden er den nye Magni enkel at betjene. Den svingbare arm giver mulighed for at finjustere placeringen, når man er tæt på arbejdspositionen, uden at det er nødvendigt at flytte og opstille maskinen på ny.

 

Justering i højden

”På den måde kan vi hjælpe vores udlejningskunder med at spare tid og dermed højne effektiviteten i deres virksomhed. Det kan være svært nedefra præcist at vurdere, hvordan en traditionel teleskoplæsser skal placeres i forhold til arbejdsstedet i op til 20 meters højde. Derfor er det en stor fordel, at mandskabet kan finjustere, når de kommer op i højden”, forklarer Birger Hansen.

 ”Sidste år bestilte GSV i én samlet ordre 600 lifte hos en række leverandører. I forlængelse heraf har vi i nyere tid også fået nye rotationslæssere, ligeledes fra Magni, i vores lift-udlejningsflåde. De nye maskiner er alle praktiske og enkle. Det smarte ved Magni er, at brugerfladen er den samme, så hvis man kan betjene den lille maskine, så kan man også snildt betjene de store maskiner. Brugervenlighed og sikkerhed er noget, vi som materieludlejer prioriterer særdeles højt”, siger Birger Hansen.

Billedtekster:

1.

Bommen på Magni-teleskoplæsserne kan drejes, selv om maskinen allerede er opstillet.

2.

Der er tid at hente for kunderne, når finjusteringen af placeringen kan foregå fra kurven.

Læs mere på
www.gsv.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk