Sønderup overtager stenrive fra Epoke

28-06-2019


Succes med Diamant-riven hos kunder med tohjulede traktorer

Ny producent, ny farve, men samme stenrive. Sådan er status for Diamant-stenriven, som nordjyske Sønderup Maskinhandel netop har overtaget produktionen af fra Epoke i det sydjyske. Diamant har hidtil været en del af sortimentet hos Epoke-brandet Snowline og i rød udførelse. Nu er den blevet sølvfarvet.

”Vi har mange kunder med tohjulede traktorer fra henholdsvis BCS og Ferrari, som er meget glade for Diamant-stenriven. Den passer rigtig godt på begge mærker, som vi importerer. Vi regner med at producere stenriven i modellen 1250, som netop er den, som vi selv har solgt godt af”, fortæller direktør Ole Hosbond hos Sønderup Maskinhandel A/S.

 

Op og ud til siden

Maskinen letter opsamling af sten inden tilplantning. Den river stenene op af jorden og smider dem ud til siden, så de er lige til at skovle op. Stendriven efterlader overfladen fin, jævn og porøs til såning. De første stenriver under ny producent og i sølvfarvet look er allerede en realitet, og de er ”Made in Sønderup”.

”Vi har lavet de første eksemplarer helt og aldeles selv. Så må vi se, om vi skal fortsætte med det, eller om vi måske skal lægge produktionen mere eller mindre ud. Under alle omstændigheder er vi besluttede på at holde samme kvalitet, som Diamant-riven er kendt for med enkel konstruktion og dermed minimal vedligeholdelse”, siger Ole Hosbond.


Billedtekster:

1.

Diamant-stenriven fik debut som et Sønderup-produkt på Roskilde Dyrskue, hvor Ole Hosbond kunne vise den sølvfarvede maskine.

2.

Ole Hosbond godt kørende med Farrari. De tohjulede Ferrari-traktorer står på importlisten hos Sønderup Maskinhandel, og mange Ferrari-kunder er glade for at kombinere med Diamant-stenriven.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk