Artikel fra august 2018
Læs hele avisen

Spændende modeller hos JCB

24-08-2018


Markedschefen sørgede for at der var noget at bruge det gode udsyn til

Optimale forhold for maskinføreren handler ikke mindst om godt udsyn gennem masser af glas i kabinen. Men så skal der jo også være noget at se på – også selv om maskinerne er på messe og ikke arbejder.

Det sørgede markedschef Dennis Faurby hos JCB-importøren Nicolaisen & Larsen i stor stil på E&H. Når man sidder med godt udsyn i en JCB-model, er det optimalt, at man kan tage et kik på andre spændende modeller. Dem havde Dennis Faurby hyret to af til at pynte op blandt tonsvis af gult jern på messestanden.

 Initiativet gik absolut ikke ubemærket hen. Mange af specielt udstillingens mandlige gæster – og dem var der trods alt flest af – studere de to nye JCB-modeller med stor interesse, og efterfølgende førte det til mangen en god maskinsnak med Nicolaisen & Larsen-mandskabet.

 

Model der kan grave

Blandt andet også om yderligere en spændende, ny model, som importøren kunne lancere som nyhed på E&H. JCB 19C-1 er en to-tons minigraver med 15,7 hk Perkins-motor. I udstyr gør den lille ny alt for at se større ud. Den har udskydelig undervogn, proportionaludtag i joysticks, to dobbeltvirkende udtag, 1100 mm stikarm og langt dozerblad. Tillige LED-arbejdslys og rotorblink. Kabinen er naturligvis udstyret med varmeapparat, og Nicolaisen & Larsen har skruet fem års abonnement på Live Link på.

Importøren benyttede entreprenørmessen til at lancere den lille graver i en ny kampagnepakke med både trailer, hydraulisk hurtigskift og tre skovle. 

Billedtekster:

1.

Markedschef Dennis Faurby havde flere spændende modeller med på E&H.

2.

Ny model af dem, der kan grave. Den nye to-tonser JCB 19C-1 blev præsenteret på E&H som en pakkeløsning med både trailer, hydraulisk hurtigskift og flere skovle. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk