Artikel fra april 2021
Læs hele avisen

Steelwrist sætter mere på hylderne til minigraverne

05-05-2021


Udvider sortimentet med fuldt støbt TCX tiltskifte og S30 hurtigskifte

Steelwrist har udvidet sit produkttilbud til minigravemaskiner med et fuldt støbt TCX-tiltskifte og et S30-hurtigskifte.

Det er en stadig voksende efterspørgsel efter mere alsidige løsninger også til meget små gravemaskiner under to ton, der har fået den svenske producent til at udvide produktporteføljen. Løsningerne i dette sortiment behøver ikke kun at være alsidige, vurderer Steelwrist-folkene. De skal også være robuste og omkostningseffektive.

Det er så blevet til fuldt støbte TCX S30-180- og S30-180-produkter, som begge kan leveres med manuel lås eller hydraulisk lås, afhængigt af kundens behov.

Steelwrist introducerede det første stålstøbte hurtigskifte i 2012. Nu er der tusindvis af støbte produkter i marken. Fordelene ved støbning er, at kombinationen af styrke og vægt er overlegen i forhold til svejsede løsninger, fortæller fabrikken.

 

Mere alsidig maskine

Derudover leveres både TCX-tiltskifte og S30-hurtigskifte med en sikkerhedshook på frontstiften, der overholder de nye regler for hurtigskiftesikkerhed.

”Med tiltskifte får man en sikker hurtigskifteløsning og en tiltfunktion, der gør gravemaskinen langt mere alsidig. Installation er let, og den kompakte TCX har en lav vægt. Den er velegnet til gravemaskiner fra nul til to tons og fås som direkte monteret med S30-skifte, både manuel og hydraulisk”, forklarer key account manager Jacob Flinthagen hos Steelwrist Danmark.

”TCX erstatter TMX-tiltskifte i produktporteføljen. Det faktum, at S30 hurtigskifte og TCX tiltskifte er fri for svejsning, har store pin-kontaktflader og optimeret materialetykkelse, skaber et ekstremt robust design, der sikrer en længere levetid”, siger Jacob Flinthagen.

  

Billedtekster:

1.

Steelwrists nye tiltskifte TCX S30-180.

2.

Nyt S30 hurtigskifte fra svenske Steelwrist.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk