Artikel fra juni 2020
Læs hele avisen

Stemas klar med nye Weidemann-forhandlere

08-07-2020

Brdr. Thorsen overtager både adresser i Støvring og Hjørring samt mandskab efter Hjallerup Maskinforretning

Det lignede umiddelbart et problem og en indskrænkning. I stedet blev det til en løsning og en udvidelse: Den danske importør af Weidemann-læssemaskiner, Stemas A/S, har forhandlersituationen på plads i både Støvring og Hjørring i Nordjylland. Virksomheden Brdr. Thorsen, som har base i Nimtofte på Djursland, overtager Weidemann-forhandlingen efter den krakkede Hjallerup Maskinforretning. Såvel mandskab som adresser er de samme som tidligere både i Støvring og Hjørring.


”Samtidig har vi jo netop etableret vores nye demo-center klos op ad Nordjyske Motorvej ved Nørresundby, og den nye Weidemann-forhandler i Nordjylland, Brdr. Thorsen, er tillige på plads i Nimtofte på Djursland”, forklarer Christian Matthiesen, som er Stemas’ forhandleransvarlige for Danmark og Norge.


”Det er faktisk en helt ideel løsning, hvor alle vores nordjyske kunder kan fortsætte, som intet var hændt. Forhandlerne og deres værksteder er på Læsøvej 9 i Hjørring og Mercurvej 7 i Støvring, hvor Brdr. Thorsen simpelthen er rykket ind i Hjallerup Maskinforretnings tidligere lokaler. Hele mandskabet er også fulgt med, så Weidemann-ejerne i Nordjylland vil møde samme sælgere, montører og mekanikere, som de kender i forvejen”, siger Christian Matthiesen.

 

Samme kompetencer

Foruden Weidemann-forhandlingen, har Brdr. Thorsen også overtaget salg og service af Massey Ferguson-traktorer og Kverneland-landbrugsredskaber og -materiel efter konkursen i Hjallerup Maskinforretning. Forhandling og service af tre markante mærker inden for hver sit segment medvirker til, at Brdr. Thorsen kan mønstre en veludrustet organisation med blandt andet et stort antal servicevogne.


”Vores nye afdelinger i Hjørring og Støvring byder naturligvis ind med samme kompetencer som tidligere på adresserne. Montørerne, reservedelsfolkene og sælgerne kender både Weidemann, Massey Ferguson og Kverneland, for det er de mærker og maskintyper, de også arbejdede med tidligere. Vi er godt tilfredse med, at vi har fået forhandling af Weidemann, som vi kender som et rigtig godt maskinmærke”, siger Kristian Thorsen, som ejer Brdr. Thorsen sammen med sin bror, Jørgen Thorsen.

 

Billedtekst:

 

Folk fra Brdr. Thorsen var forleden på besøg i det danske Weidemann-hovedkvarter hos Stemas ved Hadsten for en snak om de tyske røde læssere. Fra venstre er det Jørgen Nødbak fra afdelingen i Hjørring, Lars Juul fra Nimtofte, forhandleransvarlig Christian Matthiesen fra Stemas, og Palle Mellerup fra Brdr. Thorsens Støvring-deling.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk