Stemas sælger spansk strøm

30-03-2017


Ny importør af spanske Himoinsa-generatorer

Stemas har sat spansk strøm på menuen. Foruden læssemaskiner, gravemaskiner, lifte og komprimeringsmateriel, har maskinfirmaet nu også lagt generatorer på produktpaletten. Stemas er blevet dansk importør af generatorer fra den spanske producent Himoinsa.


Himoinsa fremstiller et bredt sortiment af generatorer og lystårne. Generatorerne spænder fra 4,5 kVA til ikke mindre end 3000 kVA.

”Himoinsa er med i den absolutte verdenstop af generator-producenter. Vi har det fulde sortiment i Himoinsas Rental-serie, men hovedområdet for Stemas bliver fra 100 til 600 kVA, siger Kim Møller. Han er kommet til Stemas som produktchef specifikt for det nye generator-segment. Han har en fortid med entreprenørmaskiner, men har tidligere også leveret strømløsninger for udlejningsfirmaet Cramo.

 

I familie med Yanmar

Det var ønsket om at tilføre virksomheden nye muligheder, som samtidig relaterer til entreprenørbranchen, der fik Stemas og JMM-Group på sporet af Himoinsa. Generator-producenten er ganske vist spansk og et familieejet selskab. Men samtidig er Himoinsa også delvist ejet af den japanske Yanmar-koncern, som også har Stemas som dansk importør af gravemaskiner.


Produktchef Kim Møller venter, at kundeområdet for generatorer hovedsagelig bliver byggepladser, entreprenører, rail med arbejdsopgaver for jernbanerne, samt udlejningsvirksomheder. Det spanske sortiment i strømproduktion er så stort, at det giver den nye importør mulighed for både at levere generatorstrøm som hovedstrøm og som nødstrøm til blandt andet industri, lufthavne, varmeværker og nødhjælpslejre.

 

Blus på lampen

Med i den nye importaftale er også Himoinsas program i lystårne. Det rummer en lang række forskellige muligheder med indbygget generator og tillige en del modeller, som skal strømforsynes. Der kommer godt med blus på, når der tændes for lystårnene. De yder 400.000 Lumens og fås med ni meter hydrauliske master.


Himoinsa er allerede kendt i Danmark, hvor flere store entreprenørfirmaer har en længere historik med de spanske generatorer. Blandt andre har også Roskilde Festival i en årrække forsynet sig med strøm fra Himoinsa-generatorer, fortæller Kim Møller hos Stemas.

 

Billedtekster:

 

1.

Så er der spansk strøm i store mængder, lover produktchef Kim Møller. Stemas-aftalen med Himoinsa sikrer et stort program i generatorer. Her præsenterer Kim Møller en 45 kVA generator forrest og bagest en 60 kVA.

 

2.

Her er masser af power, konstaterer produktchef Kim Møller, som her tager et kik på indmaden i en 45 kVA Himoinsa-generator. Modellen bagved yder 60 kVA.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk