Artikel fra august 2017
Læs hele avisen

Stemas sætter fuld power på Have & Landskab

29-08-2017


Spanske Himoinsa med generatorer og lystårne blander sig med Yanmar, Weidemann, Bergmann og Ammann i Slagelse

Stemas-familien er vokset, siden der for to år siden blev budt til Have & Landskab. Derfor kan maskinfirmaet give debut til generatorer og lystårne fra den spanske producent Himoinsa, når det går løs i Slagelse den 30. og 31. august samt 1. september.

”Vi kommer til Have & Landskab for at præsentere alle vore maskinmærker, og der er et par familiemedlemmer, der ikke har været med tidligere. Siden sidste udgave af den grønne messe har vi fået forhandling af Himoinsa, som producerer generatorer fra små modeller på 4,5 kVA til rene kraftværker, som leverer 3000 kVA. Vi har hele Himoinsas Rental-program i generatorer og tillige lystårne, der yder 400.000 Lumens”, fortæller salgschef Robert Kjærgaard hos Stemas.

Til at sikre den bedst mulige præsentation af den nytilkomne tager Stemas’ produktchef for Himoinsa, Kim Møller, med til Slagelse.

 

Noget specielt med Yanmar

De spanske generatorer og lystårne kommer til at blande sig med Stemas brede program af minigravere, minilæssere, dumpere og komprimeringsmateriel. Et af de mærker, der kommer i front på Stemas-standen, bliver japanske Yanmar, som har noget lidt specielt med Stemas. Japanerne er faktisk særdeles godt tilfredse med den danske forhandler.

”På Bauma i München i fjor hædrede Yanmar os for at være den af 168 forhandlere i Europa, der yder den bedste Yanmar-service. Det var endda første gang, den fine pris overhovedet blev uddelt. På samme Bauma præsenterede Yanmar minigraveren ViO 12, som fabrikken har lavet efter inspiration fra Stemas. Vi foreslog Yanmar at lave ViO 10 i en version med joystick, og det mente fabrikken var en udmærket idé. Så nu er der altså en dansk model af den populære gravemaskine i miniklassen”, siger Robert Kjærgaard.

 

Tyskerne lytter også

Der bliver også lyttet i Tyskland, når der kommer gode forslag fra Hadsten. Dumper-producenten Bergmann er også ny i Stemas-programmet siden seneste Have & Landskab. Og på fabrikken i Meppen i Nordtyskland kom der hurtigt gang i udviklingsafdelingen, da den nye danske importør foreslog en dumper i tre-tons-klassen med højtip-funktion. Den udviklede Bergmann-konstruktørerne specielt til det danske marked.

”Nu har Bergmann så meldt sig med en lille ny i skikkelse af den elektriske dumper Bergmann 1005E, som selv blot vejer 255 kg, men laster 450 kg. Den passer helt perfekt til de mange anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører og grønne folk i øvrigt, der besøger Have & Landskab”, vurderer Robert Kjærgaard.

Også Stemas’ andre store maskinmærker, Weidemann-læsserne og komprimeringsmateriellet fra Ammann, kommer med til Have & Landskab.

”Messen i Slagelse er vigtig for os. Den er rosinen i pølseenden af en succesrig dyrskuesæson. Nu er det entreprenørerne, brolæggerne og anlægsgartnerne, der helt kommer i fokus. På dyrskuerne har landbruget naturligvis en stor rolle, og dermed er det Weidemann-læsserne, der til en vis grad stjæler billedet. På Have & Landskab er det hele vores brede sortiment. Samtidig er messen en rigtig fagmesse uden balloner og cirkus. Alle vores sælgere kommer af hus og er klar til at byde ind op til handel i Slagelse”, siger salgschef Robert Kjærgaard.

Billedtekster:

 

1.

Kim Møller er Stemas’ produktchef for Himoinsa, og han er klar til at præsentere de spanske generatorer og lystårne på Have & Landskab.

 

2.

Den eldrevne minidumper Bergmann 1005E er lynhurtigt blevet populær hos  både entreprenører, brolæggere, anlægsgartnere og andre professionelle.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk