Artikel fra august 2021
Læs hele avisen

Stemas til HL21 med ny afdeling som dirigent

13-08-2021Wacker Neuson og Weidemann får hovedroller – og Johs. Møllers Maskiner kommer med Liebherr

Stemas lader sin nye afdeling i Roskilde tage dirigentstokken, når der spilles op til Have & Landskab. I hovedrollerne ses Wacker Neuson og Weidemann, og som special gueststar optræder Johs. Møllers Maskiner med Liebherr på nodestativet.

Stemas har netop fået de sidste detaljer på plads i Roskilde-afdelingen, som tidligere husede Wacker Neuson. 1. januar overtog Stemas så forhandlingen af netop Wacker Neuson – og også det sjællandske hovedkvarter. Det er herfra, planlægningen af messedeltagelsen i Slagelse nu sker.

”Nu er alt oppe at køre i Roskilde, og vi er klar til at tage værtsrollerne på den kombinerede Stemas- og Johs. Møllers Maskiner-stand på Have & Landskab”, fortæller salgschef Allan Højholt Pihl.

”På udstillingen i Slagelse får vi naturligvis hjælp af vores kolleger fra det jyske Stemas-hovedkvarter i Hadsten. Det betyder, at vi kommer til at favne bredt med vores maskinmærker og masser af knowhow. Vi viser hele spektret af maskiner og materiel fra Wacker Neuson og Weidemann, vores kolleger med Himoinsa-generatorer vil også være på plads, og familieskabet med Johs. Møllers Maskiner gør det naturligt, at vi også præsenterer Liebherr-entreprenørmaskiner”, siger Allan Højholt Pihl.

 

Komprimerings-nyt

Stemas-folkene får mulighed for at præsentere reelle, markante nyheder på standen i Slagelse. Blandt andet et bredt udsnit af komprimeringsmateriel fra Wacker Neusons Light-sortiment, hvor den tyske producent byder på flere nyheder på el-siden. Blandt andet bliver der tale om helt nye vibrationsplader.

Tillige rummer maskinlisten til Slagelse både dumpere og tromler fra Wacker Neuson.

Stemas regner dog ikke med, at det bliver muligt at få en af Wacker Neusons to helt nye dumpere med på Have & Landskab. Fabrikken har netop sendt seks-tons maskinen DW60 og ni-tonseren DW90 af samlebåndet, men de når næppe at komme med til Slagelse.

”Vi véd, at DW60 står på ønskesedlen hos en del beton-entreprenører. Størrelsen er ideel, og vi har store forventninger til både den og den tre tons tungere DW90. Begge dumpere holder den høje kvalitet, men er samtidig særdeles konkurrencedygtige, når der skal sammenlignes priser”, fortæller salgskonsulent Jens Andersen hos Stemas.

 

Weidemann med tilbehør

Knækled er med til at optimere de terrængående egenskaber for begge dumpere, og hydrostatisk firehjulstræk gør dem nemme at køre. Den enkle betjening i kombination med robust konstruktion giver Jens Andersen og hans kolleger i Stemas’ salgsafdeling forventning om, at mange nye Wacker Neuson-hjuldumpere vil finde ind hos udlejningsvirksomheder og hos entreprenører med vekslende maskinførere.

Stemas satser tillige på at sætte et ganske stort antal Weidemann-læssere på maskintransporten til Slagelse. De kommer til at demonstrere, at læssemaskiner også kan meget andet end at læsse. Planen er at udstyre de forskellige Weidemann-maskiner med et bredt sortiment at forskelligt tilbehør. Blandt andet bliver danske Nesbo at se i skikkelse af både ukrudtsbørste, grensav og sneplov eller kost. Andre producenter repræsenteres med skovle, pallegafler, saltspreder og wraptang.   


Billedtekster:


1.

Allan Højholt Pihl (til venstre) og salgskonsulent Jens Andersen er klar til at sætte kursen fra den nye Stemas-afdeling i Roskilde mod Have & Landskab i Slagelse. Med sit tager de både maskiner og materiel fra både Weidemann, Wacker Neuson og Himoinsa-generatorer. Kolleger fra Johs. Møllers Maskiner møder med Liebherr-entreprenørmaskiner.

2.

Den nye seks tons hjuldumper Wacker Neuson DW60 er interessant for blandt andre beton-entreprenører.

3.

Wacker Neuson DW90 har hydrostatisk firehjulstræk, og knækled optimerer maskinens terrængående egenskaber.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk