Stenderup vil satse stort på entreprenørbranchen

23-11-2018


Entreprenørdelen skal køre helt uafhængig af landbrug – Erfareren salgsmand tilbage som distriktschef

Ét hus – to firmaer. Sådan tegner fremtiden for maskinfirmaet Stenderup, som fremover skal bestå af to separate grene: Entreprenør og landbrug.

”Vi har haft stort fokus på landbrugsmaskinerne, og nu har vi sikret os en god platform såvel i Danmark som i Norge. Nu går vi benhårdt efter entreprenørmarkedet, som jeg vil lægge rigtig stor energi i at opbygge i Danmark og Norge”, siger Stenderups administrerende direktør, Troels Stausholm Jensen.

”Jeg mener, at blandt andre udlejerne er blevet syltet servicemæssigt af andre i branchen. Vi agter at gøre noget helt unikt netop på service såvel over for udlejningsbranchen som de større entreprenører. Vi har gode erfaringer med at få en serviceafdeling til at fungere optimalt, og det går vi nu benhårdt efter at bevise”, siger Troels Stausholm Jensen.

Helt konkret agter direktøren at dele Stenderup-aktiviteterne hårdt op i to dele: En til entreprenørsektoren og en til landbruget.

”Planen er, at de to ikke skal have noget som helst med hinanden at gøre, bortset fra at vi deler huslejen. Stenderup Entreprenør og Stenderup Landbrug kommer til at køre helt separat som to firmaer, som blot har samme adresse. Det giver os mulighed for optimal fokus på begge segmenter”, vurderer Troels Stausholm Jensen.

 

Ikke så ny endda

Den nye distriktschef Kim Blach Thomsen får naturligvis en nøglerolle i den nye struktur. Han skal ene og alene beskæftige sig med entreprenørmaskiner og entreprenørbranchen. Og så er han i øvrigt slet ikke så ny endda. Faktisk har han tidligere været ansat hos Stenderup A/Si en årrække med salg af entreprenørmaskiner til hele Danmark.

”Kim Blach Thomsen har beskæftiget sig med salg af entreprenørmaskiner og udstyr til branchen i 20 år. Han har så haft en lille afstikker som salgsingeniør i energibranchen i nogle år, men er nu tilbage hos Stenderup. Her kommer han igen til at stå for salget i hele landet sammen med Stenderup forhandlernet”, forklarer direktør Troels Stausholm Jensen.

Den tilbagevendte distriktschef får tre mærker at koncentrere sig om. Nemlig de amerikanske Gehl-minilæssere, japanske Airman-minigravere og små og større gravemaskiner fra den kinesiske gigant Sunward, som har europæisk hovedkvarter i Belgien.

 

Nyhed på Agromek

”Sunward er den eneste kinesiske gravemaskine, der er tilbage i Danmark. Det er der en årsag til. Nu vil vi for alvor forklare entreprenørbranchen, at et asiatiske produkt godt kan have høj kvalitet”, siger Stenderup-direktøren.

Stenderup får i øvrigt lejlighed til at præsentere en ny skridstyret Gehl-læsser på Agromek. Det sker inden de nye tider er helt på plads i det sønderjyske.

”Gehl RT210 GEN:3 er så ny, at vi ikke har nået at få den tilmeldt som Agromek-nyhed, hvilket den naturligvis burde være. Muligheden for at få den med bød sig bare lidt uventet”, siger Troels Stausholm Jensen om den Gehl, som er udstyret med en Tier IV-Yanmar motor med 72 hk. 


Billedtekster:

1.

Gehl RT210 GEN:3 er så ny og uventet deltager på Agromek, at Stenderup ikke nåede at få den tilmeldt som Agromek-nyhed.

2.

Kim Blach Thomsen er tilbage hos Stenderup A/S som distriktschef. Her til venstre sammen med direktør Troels Stausholm Jensen.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk