Artikel fra september 2016
Læs hele avisen

Stor, glad smiley til MuB

27-09-2016

Formanden Niels Kirkegaard giver Maskiner under Broen en stor, glad smiley.

 

Alle er enige om, at der var for få gæster ved Maskiner under Broen. Nogle kalder det katastrofalt få og synes ikke, at de har fået det forventede udbytte, men de fleste udtrykker tilfredshed med ’kvaliteten’ af de besøgende. De var interesserede, og som en udstiller udtrykker det, så var der ikke en eneste besøgende, der var uinteressant. Vi skal bare have nogle flere.

- Nu her 14 dage efter messen har jeg ikke mødt en eneste, der ikke synes, at selve konceptet og afviklingen var helt i top. Selv dem som er mest kritiske overfor besøgstallet anerkender, at afviklingen og området er 100% rigtigt, siger Niels Kirkegaard.

- Jeg er siden messen kun blevet styrket i, at den positive opbakning til konceptet er helt i top. Alt omkring opstilling og området var rigtig godt. Der er gået tanker igennem hovedet om, hvordan det ville have været i vådt vejr, men jeg fornemmer, at området er så veldrænet, at det også ville have fungeret i vådt vejr, siger han.

Der var arrangeret en række miniseminarer om aktuelle faglige emner som pesticidfri ukrudtsbekæmpelse, førerløse maskiner og brug af droner. Der var god tilslutning med fuldt hus til flere af seminarerne, så der var fagligt indhold på højt niveau til deltagerne.

Udstillingsleder Erik Nissen er glad for de mange positive tilbagemeldinger om messens afvikling.

- Det har været en fornøjelse at arbejde med. For det første har området været et meget positivt bekendtskab, fordi der var så god plads og gode bundforhold. Dernæst har vi haft nogle rigtigt gode lokale samarbejdspartnere fra Kauslunde Idrætsforening, som tog sig af parkering, bespisning og en række andre praktiske forhold. De arbejdede yderst seriøst og tog sig rigtig godt af både udstillere og besøgende, siger Erik Nissen.

- Det springende punkt er selvfølgelig antallet af besøgende. Det er svært at markedsføre en ny messe. Jeg synes, at der var puttet mange penge i markedsføringen, men jeg oplever også ved Aabenraa Dyrskue, at det ikke nødvendigvis er markedsføringsbudgettet, der er afgørende. Det handler altså også om, hvorvidt der er et reelt behov hos kunderne. Jeg har mødt potentielle besøgende, som siger at de har haft rigtig travlt i perioden og ikke lige stod og manglede noget nyt udstyr. Hvis det er en generel tendens, så kan vi ikke markedsføre os ud af det.

- Jeg tror på, at de besøgende, som har haft en rigtig god oplevelse denne gang, de vil fortælle det videre, og så smitter det forhåbentligt af næste gang, siger Erik Nissen.

Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg har allerede på forhånd signaleret, at de har tålmodighed. Messen var fra starten planlagt til at skulle afvikles i hvert fald to gange i 2016 og 2018. Næste messe holdes den 22.-23. august 2018. I mellemtiden er der Have & Landskab med maskinudstilling i Slagelse i 2017.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk