Stor interesse for Engcon til de små

15-10-2021


Nyt hurtigskifte giver minigravere samme effektivitet og sikkerhed som EC-Oil til de store gravemaskiner

De små vil som regel gerne kunne det samme som de store. Det gælder også hurtigskifter til gravemaskiner, hvor mini-segmentet af gravejern hidtil har stået på sidelinjen og kigget misundeligt på de store maskiner. Sådan behøver det ikke være længere. På E&H 2021 præsenterede Engcon det nydesignede hurtigskifte S40 ”med det hele”.

”S40 er med EC-Oil og tiltrotator EC206, som også har EC-Oil i toppen. Dermed har vi den rigtige løsning til også de små gravemaskiner i vægtklassen fra fire til seks tons. De kompakte maskiner får nu samme mulighed for at til- og frakoble tiltrotatoren og andre oliekrævende redskaber, uden at maskinføreren skal forlade kabinen. Det betyder effektivitet og sikkerhed omkring maskinen, som det kendes fra de større maskiner”, forklarer produktvejleder Jacob Stensgaard, som havde travlt med at vise nyheden på Engcon-standen.

Engcon har de seneste år præsenteret det automatiske koblingssystem EC-Oil. Her kan såvel hydraulik som el og centralsmøring fra bunden af hurtigskifte kobles videre til tiltrotator eller andre redskaber. I starten var det hurtigskiftet S60, der havde muligheden. Den er løbende udviklet og bredt ud til at dække paletten fra S45 til S80. Betegnelserne dækker over størrelser fra 7 til 33 tons maskiner.

Nu er fire til seks-tons graverne så kommet med ind i mulighedernes land, hvor det bliver endnu mere rart og komfortabelt at være maskinfører.

 

Billedtekst:

1.

Produktvejleder Jacob Stensgaard præsenterede den nye til de små gravere på Engcon-standen i Herning.

2.

Interessen var stor for den nye Engcon til de små.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk