Artikel fra august 2021
Læs hele avisen

Stor interesse for elektrisk fejedreng

13-08-2021
Mange besøgte Løwener til præsentation af den eldrevne RAVO 540e

Både kommuner, entreprenører og private virksomheder med stort fejebehov dukkede op, da Løwener som dansk importør sendte den eldrevne RAVO 540e fejemaskine på charmeoffensiv. Løwener inviterede til at kigge på både ved hovedafdelingen i Glostrup og i det jyske servicecenter ved Skanderborg. Og interessen for den elektriske fejedreng var stor.

”Nu satser vi på at få en RAVO 540e med også på Have & Landskab i Slagelse. Interessen for at feje elektrisk er stor. Og så vil maskinen jo være helt oplagt til at deltage i kampen om Maskinleverandørernes Innovationspris, hvor der netop er udsigt til fokus på miljørigtige maskinløsninger”, siger salgskonsulent Henning Stampe hos Løwener.

”Der er ingen tvivl om, at eldrevne maskiner for alvor slår igennem nu. Både hos det offentlige og hos private virksomheder, hvor man naturligvis også er interesserede i at markere en grøn profil. Efter de to demo-arrangementer i Glostrup og Skanderborg skal vi da også i gang med at sende flere tilbud på maskiner ud”, fortæller Henning Stampe.

 

Rengøring uden svineri

Hollandske RAVO er Europas største producent af kompakte fejemaskiner i mellemstørrelsen. Typebetegnelsen på den elektriske 540e dækker over kapacitet i 5 kubikmeter-klassen og en hastighed op til 40 km/t. Det lille ”e” markerer naturligvis, at der er tale om en eldreven maskine.

Dermed sætter den sig ud over paradokset med rengøringsmaskiner der sviner. 540e er emissionsfri, og tillige hensynsfuld, når det gælder nattesøvnen i større og tætte byområder. Støjniveauet er nede på 93 dB, og det bidrager til at gøre livet mere behageligt for byens beboere. Der kan simpelthen fejes gader, stræder, fortove og pladser uden at genere omgivelserne.


Billedtekster:

1.

El-kosten svinges hos Løwener i Skanderborg med et fagligt professionelt publikum. Ved den efterfølgende feje-dag i Glostrup dukkede endnu flere repræsentanter for kommuner, entreprenører og firmaer op.

2.

RAVO 540e klar til at vise sig frem ved arrangementet i Glostrup.

3.

Løwener benyttede naturligvis anledningen til også at vise et bredt udvalg af andre fejeløsninger.

4.

Salgskonsulent Henning Stampe lagde foder ud til RAVO 540e, så den kunne vise sine færdigheder.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk