Stor tilstrømning af nye udstillere til Have & Landskab

11-03-2019


Markant antal nye maskinfirmaer har booket stande

Der er udsigt til mange nye bekendtskaber, når den grønne fagudstilling Have & Landskab slår portene op i Slagelse fra den 28. til 30. august. Messen har allerede passeret det samlede beløb for solgte stande i forhold til udstillingen for to år siden. Blandt de mange, der allerede har lavet aftale om at udstille, er tæt på 20 procent nye virksomheder, der ikke var med i 2017.

Den markante udvikling overrasker ikke formanden for brancheforeningen Maskinleverandørernes sektion Park, Vej & Anlæg, direktør Niels Kirkegaard hos GMR Maskiner i Horsens. Han er medlem af bestyrelsen for Have & Landskab, hvor Maskinleverandørerne er medarrangør.

”Jeg tænker, at det er en naturlig udvikling. Have & Landskab er generelt vokset, så det giver mening, at flere virksomheder har besluttet sig for at være med. Måske har de været med som besøgende eller har hørt i branchen, at det er et godt sted at være. Det er en del af den succes, som Have & Landskab er blevet, at flere og flere opfatter det som et godt forum at møde sine kunder i”, siger Niels Kirkegaard.

 

Rekorder står for fald

Med den aktuelle tendens er der udsigt til nye rekorder på Have & Landskab 2019. Den forrige messe i 2017 slog de daværende rekorder for såvel antal besøgende som antal udstillere. Nu er der så tegn i sol og måne til, at også de nye rekorder står for fald.

Hovedparten af de nye på udstillerlisten har i øvrigt booket stand på arealet Maskinmarken. De øvrige fordeler sig mellem hovedgaden Strøget og Torvet, hvor det typisk er belægnings- og inventarproducenterne, der befolker standene.

”Når 2017 var er rekordår, og vi allerede er i fuld gang med at overgå de tal, så er der god grund til at tro, at vi formår at stable en fantastisk udstilling på benene til august. Have & Landskab er uden sammenligning blevet hele branchens samlingspunkt. Derfor ser jeg det efterhånden som et spørgsmål, om man som virksomhed overhovedet tør holde sig væk”, funderer udstillingsleder Dina Overgaard.

 

Billedtekster:

1.

Maskinudstillerne holder til på det store areal, der er døbt Maskinmarken. I årets udgave af Have & Landskab bliver der lejlighed til at møde ganske mange nye udstillere.

2.

Tre vigtige august-dage for den grønne branche. Det tegner til nye rekorder på Have & Landskab i Slagelse.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk