Artikel fra October 2016
Læs hele avisen

Sværvægter til sjællandsk grusgrav

25-11-2016

Læssemaskine sparer brændstof

Nymølle Stenindustri fik for nylig leveret en Cat 988K af Pon Equipment. Maskinen kører nu hos Nymølle Stenindustri i Hedehusene, og selv om den blot har været i gang i en måneds tid, danner der sig allerede nu et godt billede af maskinen.

- Den er meget produktiv, og vi kan se en besparelse på brændstoffet i forhold til andre maskiner, vi har haft i samme klasse, siger indehaver Palle Svendsen.

- Når jeg skal købe en ny maskine, som tilfældet med vores nye Cat, så betyder forhandleren 70% og selve mærket 30%. Det er væsentligt, at sælgeren holder os orienteret om leveingstider, og det er mindst lige så vigtigt, at vi fik en grunding instruktion af maskinen inden brug. Det betyder jo, at vi kommer til at kende maskinens fulde potentiale og kan udnytte den optimalt, siger han.

For Palle Svendsen.er service også en meget vigtig faktor i forbindelse med en handel.

- Når en mekaniker ringer til mig og siger, at han har lavet service, men også fortæller, at vi lige skal være opmærksom på en reservedel, som ser lidt slidt ud, men kan godt gøre 200-300 timer mere, ja så bliver jeg glad, og så ved jeg, at mekanikeren har forstået, hvad det vil sige at drive en virksomhed som min, siger Palle Svendsen.

Læs mere på
www.pon-cat.com

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk