Artikel fra september 2017
Læs hele avisen

Syv nye danskere på græs i Köln

04-10-2017

Parkland Maskinfabrik leverer masser af maskiner til tyske boldbaner og kirkegårde

Danske Frederik Sørensen var i forvejen på græs i den tyske storby Kölns berømte fodboldklub, 1. FC Köln. Nu er yderligere syv danskere ankommet til Köln og er klar til græs. Parkland Maskinfabrik i Herlufmagle har netop leveret syv ens eksemplarer af Combi-Traileren CT3515 til Stadt Köln, som skal bruge de danske maskiner på byens kirkegårde.

Combi-Trailerne med slagleklipper anvendes til græsslåning og vertikalskæring samt opsamling af græs, løv, hækkeklip og andet affald.

”Det er vores forhandler i Tyskland, Pena Kommunaltechnik, der har solgt maskinerne i udbud. Det er naturligvis en ordre, som vi er rigtig glade for. Syv maskiner i ét hug til samme kunde er trods alt ikke hverdag. Men vi har nu i det hele taget godt gang i det tyske marked. Vi har også lige sendt to maskiner til Hannover, og der kører også Parkland-maskineri på kirkegårde og boldbaner i Hamburg”, fortæller direktør Søren Svenningsen hos Parkland.

 

Nye på vej

”Pena Kommunaltechnik i Hamburg har flere agenturer, som komplementerer hinanden rigtig godt. De seneste fem år har firmaet repræsenteret Parkland Maskinfabrik i hele Tyskland”, siger Søren Svenningsen.

Parkland har maskiner på vej, som ikke nåede med på Have & Landskab i Slagelse. En Combi Trailer i Greenline-serien kører netop nu som prototype på udebane i Frankrig. Der er tale om en ekstra kraftig maskine til klipning og opsamling af græs, men som samtidig har styrke nok til også at fungere som grenknuser.

En anden ny Parkland-frembringelse skal være klar til præsentation på udstillingen Agritechnica i Hannover i midten af november. Der er tale om ny maskine i Parklands komposter-program, afslører direktør Søren Svenningsen.


Billedtekst:

Søren Svenningsen havde et eksemplar af Combi Traileren CT3515 i Parklands Greenline-program med på Have & Landskab. Han har netop sendt syv styk afsted til Köln. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk