Artikel fra april 2023
Læs hele avisen

TNS-IMEX under ny paraply med Keestrack

14-04-2023

A. E. Maskiner overtager importen – Thomas N. Sørensen fortsætter med salg og teknisk knowhow

Fremover er det Randers-firmaet A. E. Maskiner ApS, der står for importen af de belgiske Keestrack-knusere, -sorterere og stackere i Danmark. Og den nye importør har sikret sig særdeles kompetent opbakning til den nye opgave. Chefen for den hidtidige importør, TNS-IMEX A/S i Løgumkloster, rykker nemlig med ind under den nye paraply og fortsætter med både salg og servicering af de danske Keestrack-brugere.

TNS-IMEX A/S med direktør Thomas N. Sørensen i front har i en årrække stået for hele det belgiske maskin-brand i Danmark, og det er også Thomas N. Sørensen, der har solgt langt hovedparten af Keestrack-maskiner herhjemme. Dermed kender han i realiteten hvert eneste Keestrack-anlæg, der kører i Danmark.

”AE Maskiner har overtaget import og forhandling af Keestrack-produkter med maskiner såvel som reservedele med rettigheder og forpligtelser. Jeg og Inger Sørensen fra TNS-IMEX ApS er nu ansat hos A. E. Maskiner, og vi vil tage os af alt vedrørende Keestrack-produkter fra salg af maskiner og reservedele til transport, lager og logistik ud til kunderne. Tillige vil vi besvare spørgsmål om service og teknik”, siger Thomas N. Sørensen.

 

Siden 2006

Han er medejer af TNS-IMEX A/S, som har haft importen af Keestrack siden 2006. På det danske marked har Thomas N. Sørensen haft stor succes med at introducere Keestracks nye elektriske modeller, som har ført til en absolut frontposition for mærket inden for fossilfri maskiner.

TNS-IMEX A/S og selskabet IC-IMEX ApS fortsætter som hidtil med salg af en række andre produkter til entreprenørbranchen. Det gælder blandt andet VTN-skovle og hydraulisk udstyr til gravemaskiner. Også selvkørende kædegravere, dræn, kabelplove og sliddele fra Inter-Drain er på produktlisten i Løgumkloster. Det samme gælder materiel til boring, komprimering og pæleramning samt hydrauliske hamre og pumper fra italienske Hydra, og hydrauliske generatorer og kompressorer fra Dynaset.

”Tillige har TNS-IMEX A/S forhandling af Pronar neddelere og tromlesorterere, og blandt andet også Mauderer-aluminiumsprodukter og Shelton-drænudstyr til golfbaner og fodboldbaner”

A.E. Maskiner med base i Randers har hidtil mest koncentreret sig om køb, salg og reparation af landbrugs- og entreprenørmaskiner med forkærlighed for Volvo.


Billedtekst:

Thomas N. Sørensen – dansk importør af Keestrack siden 2006 med firmaet TNS-IMEX A/S. Nu rykker han ind under paraplyen hos A. E. Maskiner med knowhow og salg af Keestrack, mens han fortsætter uændret med TNS-IMEX A/S’ øvrige aktiviteter.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk